Toverland drukte

Toverland is het ideale pretpark voor het hele gezin. Zowel de echte sensatiezoekers als jonge kinderen die willen schommelen komen hier aan hun trekken. Jullie gaan het liefst naar dit pretpark op een rustig moment? Liever geen urenlange wachtrijen bij iedere attractie? Doe dan je winst met onderstaande tips.

Wanneer kan het druk zijn in Toverland?

Toverland drukte
(Bron: https://www.toverland.com/attractiepark/openingstijden/?gclid=EAIaIQobChMIssmT_fLx5wIVxOR3Ch2CXADHEAAYASAAEgLb9fD_BwE)
  • Wel of niet naar Toverland tijdens de schoolvakantie?

Tja, het is vakantie en de kinderen willen iets leuks doen. Al snel kiezen mensen dan voor attractieparken zoals Toverland. Het gevolg is te raden: lange wachtrijen bij de achtbanen en de zweefmolens. Vinden jullie dit drie keer niks, ga dan niet tijdens feestdagen en schoolvakanties naar dit pretpark. Kies liever een andere dag als je de drukte wilt ontlopen.

Het weer bepaalt voor een groot gedeelte de drukte bij Toverland.

Een zonnige dag? Reken maar dat het druk wordt bij Toverland. Zeker als deze stralende dag in de vakantie, op een feestdag of tijdens het weekend valt, kun je uitgaan van heel veel mensen bij Toverland. Regenachtige, koude en grijze dagen geven echter een heel ander beeld. Willen jullie op een rustige dag naar het pretpark? Kies dan een dag met minder mooi weer. Veel attracties zijn toch wel overdekt.

Ga vroeg op de dag naar Toverland.

Ga vroeg op de dag en geniet van de rust bij de achtbanen, auto’s en draaimolens. Zeker wanneer je doordeweeks direct na openingstijd op het park aanwezig bent, is het nog heel rustig. De grootste drukte komt pas in de middag op gang.

Check de website van Toverland.

Op de website van Toverland krijg je een aardige indicatie van de te verwachten drukte. Er is een agenda waarop staat wanneer welke activiteiten worden georganiseerd. Dit heeft ook alles te maken met het bezoekersaantal op die dag. Wil je exacte en actuele informatie over de drukte op een bepaalde dag, bel dan gerust even een medewerker van het pretpark.

Meer:

3 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Maruella schreef:

    Hoi ik heb vraag ik heb kaartjes voor komende maandag is dat druk die dag?

    Met vriendelijke groet mariella kuypers

    • Ja het is altijd super druk op maandag

  • Dinsdag is de beste dag om te gaan. (Tip voor iedereen) ik werk daar namelijk 3 jaar en dinsdag is altijd het minst druk geweest. Ook tijdens de vakanties en feestdagen

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties