Toverland kaarten

Kaarten kopen voor Toverland? Het pretpark Toverland in Sevenum geldt als een van de nieuwste speelparken van Nederland. Toverland ging in mei 2001 open. Het begon allemaal als speeltuin, maar in de afgelopen jaren is Toverland uitgegroeid tot een indrukwekkend, echt nationaal attractiepark met 35 attracties. Toverland kenmerkt zich door de volgende steekwoorden: magie, fantasie en actie.

Attracties en activiteiten in Toverland:

Toverland kaarten
(Bron: Toverland.com)

De spannende attracties die je in Toverland kunt vinden, zijn verdeeld in meerdere themagebieden. In elk geval mag je de volgende activiteiten en parkattracties in Toverland niet overslaan:

  • Fenix – Deze achtbaan geeft je een onvergetelijke adrenalinekick. Wat verwacht je ook anders? Want met een vaart van 95 km/u raas je vanaf 40 meter hoogte naar beneden. Niet normaal wat een energieboost dat geeft!
  • Troy – De Troy geldt als de meest sensationele houten achtbaan van de Benelux. Snellere, hogere en/of langere ritten in een houten achtbaan vind je in Nederland, België en Luxemburg dus niet. Alle wetten van de zwaartekracht worden uitgedaagd. En jij bent erbij!
  • Expedition Zork – in een supergave boomstammenboot op volle snelheid de diepte in duiken? Met de Expedition Zork kan het. Een rustig beekje wordt een doldrieste rivier. Tot je bij die hoge waterval komt. Dan wordt het pas echt spannend…
  • Djengu River – Deze spetterende wildwaterbaan laat je de spanning ervaren van een woeste en brullende rivier. Raas door het water en zorg dat je aan boord blijft. En als het even kan: geniet dan volop van de natuur en indrukwekkende rotsen die je tegenkomt. Dit wordt hoe dan ook de waterrit van je leven! Zelf beleven is het advies!

We kunnen nog veel meer schrijven over Toverland, maar dit kinderpretpark moet je gewoon zelf een keer beleven. De kids zullen het er in elk geval nog lang over hebben, dat staat van tevoren al wel vast!

Kaarten kopen?

Ga naar de website van Toverland om tickets te bestellen.

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties