Toverland

Waar heel veel pretparken in Nederland al decennia lang bestaan, is Toverland eigenlijk nog een vrij nieuw pretpark. Toch is het een ontzettend leuk pretpark voor jong en oud. Er worden voortdurend dingen vernieuwd waardoor het altijd leuk blijft om naar Toverland toe te gaan. Hieronder vertellen we je alles wat je wil weten over het pretpark! Toverland is zowel bij goed als bij slecht weer te bezoeken!

Informatie over het park Toverland.

Toverland
(Bron: https://tickets.toverland.com/nl/tickets)

Bij veel pretparken is het alleen de moeite om er met mooi en droog weer heen te gaan. Dat is bij Toverland niet het geval aangezien er ook een groot binnen gedeelte in het park te vinden is. Eigenlijk is het pretpark opgedeeld in vier verschillende delen: Magic Forest, Tovertuin, het land van Toos en Troy Area.

Toverland is het hele jaar door geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Daar moet echter wel direct bij gezegd worden dat sommige buitenattracties in de wintermaanden zijn gesloten.

Er zijn ruim dertig verschillende attracties, waaronder:

  • Boosterbike: een spannende achtbaan die op zijn hardst 75 kilometer per uur gaat
  • Truckparcours: autorijden voor kinderen
  • Boomerang: leuke binnenachtbaan waar zelfs de kleine kinderen in mogen
  • Swim a la wing: zweefmolen voor de kleintjes!

Tickets

Een toegangsticket voor Toverland kun je eenvoudig vooraf online bestellen. De prijs van de toegang wordt daarbij bepaald door de lengte van de bezoekers. Wanneer je langer dan 1.20 meter bent, betaal je €29,50 voor toegang en kinderen die tussen de 90 en de 120 centimeter lang zijn betalen €22.

Daarbij wordt er gemeten met de schoenen aan. Kinderen die kleiner dan 90 centimeter zijn, mogen gratis naar binnen. Het pretpark beschikt over een eigen parkeerplaats waar je tegen betaling van 10 euro de hele dag de auto kwijt kunt. Overigens zijn dit prijzen die alleen online gelden. Wanneer je besluit om pas aan de kassa tickets te kopen, is dat meestal duurder.

Correctie doorgeven of een vraag stellen kan hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties