zo. okt 20th, 2019

Vandaag naar de Efteling?

Twijfel je over wat je vandaag precies wilt gaan doen? Dat is gelukkig niet meer nodig. Ga vandaag naar de Efteling. Het leukste pretpark in Nederland voor iedereen!

Dit bijzondere pretpark in Kaatsheuvel is al jarenlang het populairste pretpark van Nederland en wij begrijpen wel waarom. Met tientallen attracties die plezier geven aan jong en oud, georganiseerde entertainment door middel van verschillende liveshows en zalige hapjes in één van de vele restaurants door het park heen is de Efteling een must visit!

Wil ook jij vandaag naar de Efteling gaan en het avontuur opzoeken in de attracties lees dan snel verder voor wat handige tips.

Tip 1: De voorbereiding is alles. Wist je dat de Efteling een eigen Youtube kanaal had met de soundtracks van alle attracties? Zoek de playlist op en zet deze aan tijdens de reis naar de Efteling toe. Zo kom je al in de magische sferen van de Efteling voordat je het park betreed.

Tip 2: Zorg dat je telefoon goed opgeladen is. Dit park bevat zo veel leuke attracties en deze wil je natuurlijk vastleggen op je telefoon zodat je ook later plezier van deze beelden kunt hebben.

Tip 3: Alhoewel de Efteling heerlijke hapjes en drankjes aanbiedt in hun vele restaurants begrijpen wij dat als je een minder groot budget hebt of met een groot gezin naar het pretpark gaat dat dit al vrij prijzig kan worden. Neem dan vooral je eigen broodjes en sapjes mee. De Efteling is een park waarbij dit geen probleem is. Er zijn zelfs speciale picknick plekjes gecreëerd in het park waarbij jij je eigen broodjes en ander lekkers kunt nuttigen.

Tip 4: Kleed je warm genoeg aan. De meeste attracties in de Efteling zijn toch wel in de openlucht en met de herfst die voor de deur staat wil je wel lekker warm door het park lopen. Mocht je het toch nog te koud hebben kan je gelukkig altijd een leuke Efteling trui kopen in één van de vele souvenir winkeltjes

Wij hopen dat je met deze tips een heerlijke dag in de Efteling zult beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *