wo. nov 13th, 2019

Vlinders aan de Vliet korting

Als je van flora en fauna houdt dan is Vlinders aan de Vliet een ideale attractie. Vlinders aan de Vliet in Leidschendam is een gave, leerzame en ontspannen uitje. In dit exotische park waan je je in tropische gebieden. De bezoeker maakt niet alleen kennis met ruim 1500 vlindersoorten, maar ook met allerlei inheems reptielen en bijzondere insecten. Dit avontuur is puur natuur!

Bezienswaardigheden in Vlinders aan de Vliet

Vlinderkas – De indrukwekkende Vlinderkas is natuurlijk de grootste bezienswaardigheid van Vlinders aan de Vliet. Met name natuurliefhebbers en fotografen die graag insecten op de foto zetten, beleven hier een fantastische tijd. Ook kinderen raken onder de indruk van de dierenpracht in deze kas. Als ze dat al niet waren tenminste!
Tropische vogels – Ontdek tal van kleurige en unieke vogelsoorten die in Nederland niet voorkomen. De meeste vogels in Vlinders aan de Vliet zijn zaadeters. Soorten vogels die je tegenkomt zijn onder meer kanaries, parkieten, de bijzondere diamantduif, de roodschoudertaling, toerako’s, zebravinken en spitsstaartamadines.
Reptielen – Wie van reptielen houdt, gaat in Vlinders aan de Vliet een mooie tijd beleven. In dit natuurpark lopen tal van reptielsoorten rond, zoals de gifkikker, de koningsslang, wandelende takken, de krulhaarvogelspin, de prachtaardschildpad en de helmbasilisk.
Vissen en wilde dieren – de vissenpracht en mooie wilde dieren die Midden-Amerika te bieden heeft worden ook mooi geëtaleerd in dit dierenpark in Leidschendam. Vol kleuren en indrukwekkend mooi zijn bijvoorbeeld Amazonevissen als de arowana’s, mesvissen, koi karpers, zaagzalmen of cichliden. Maar ook wilde dieren als leguanen en krokodillen ga je in Vlinders aan de Vliet tegengekomen.
Zeewateraquaria – in de zeewateraquaria vind je nog meer tropische dieren. In de aquaria zijn onder meer, naast de al genoemde vissen, diverse soorten amfibieën en schildpaddensoorten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de roodwangschildpad, de zaagschildpad, de geelwangschildpad of de Koreaanse vuurbuikpad.
Je moet het echt zelf ervaren
Eigenlijk is Vlinders aan de Vliet een dierenpark dat moeilijk te omschrijven is, maar je gewoon echt zelf een keer moet meemaken. Je zult er geen spijt van krijgen, want in Vlinders aan de Vliet leer je de natuurpracht en dierenweelde die onze aarde te bieden heeft nog meer waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *