Vroegboekkorting bij de Efteling


Vraag aan de kinderen of ze mee willen naar de Efteling, dan zal daar ongetwijfeld geen nee op klinken. Nog leuker is het natuurlijk als je niet één dag naar de Efteling gaat, maar meerdere dagen. Je kunt dan optimaal van alle attracties in het park genieten en de Efteling biedt genoeg mogelijkheden om er ook te overnachten. Je kunt dan ook via de Efteling allerlei leuke arrangementen boeken met een overnachting, waarbij onbeperkte toegang tot het pretpark van de Efteling bij inzit. Overnacht je één nacht, dan heb je recht op twee dagen onbeperkte toegang tot de Efteling. Hierdoor zul je uiteindelijk goedkoper uit zijn, dan wanneer je twee maal aparte toegangskaartjes voor de Efteling moet aanschaffen. Ook als je alvast boekt voor bijvoorbeeld de komende winter of volgend voorjaar kun je van korting genieten door gebruik te maken van vroegboekkorting.

Hoeveel is de vroegboekkorting?

Op de website van de Efteling boek je verschillende hotelovernachtingen of verblijven in de Efteling vakantieparken. Boek je een maand van te voren, dan betaal je de normale prijs. Maar plan en boek je je verblijf in de Efteling juist vroeg, dan kun je gebruik maken van vroegboekkorting. De enige voorwaarde om in aanmerking voor vroegboekkorting te komen, is dat je minimaal 4 maanden van te voren je verblijf boekt. De vroegboekkorting is dan 15% op het totale bedrag wat je tijdens het boeken moet betalen. Uiteraard blijven de voordelen van een boeking via de Efteling ook met een vroegboekkorting in stand, zoals een vrije toegang tot de Efteling en als gast van het Efteling Hotel of van een Efteling vakantiepark mag je een half uur eerder de Efteling in dan de dagbezoekers. Kinderen tot en met 3 jaar zijn altijd gratis.

Waarvoor geldt de vroegboekkorting?

De Efteling heeft de afgelopen jaren het aantal slaapplaatsen enorm uitgebreid. Er is het befaamde Efteling Hotel, wat pal naast het park ligt. Ook is er het Efteling vakantiepark Loonsche Land op 15 minuten afstand van het park en vakantiepark Bosrijk, wat ook op loopafstand van het park is. Bij al deze verblijfsplaatsen krijg je 15% vroegboekkorting als je minimaal 4 maanden voor je aankomst boekt.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *