Weer Efteling

Weer Efteling

Weer of geen weer, een dagje Efteling is altijd een goed idee. Het magische attractiepark de Efteling is zowel een perfecte bestemming op een warme zomerdag, als tijdens een grijze dag in de herfst. Waarom dit park zowel op regenachtige als zonnige dagen te bezoeken is lees je hier.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Efteling en het weer in Kaatsheuvel

Overdekte attracties
Een groot voordeel van de Efteling, is dat zij veel overdekte attracties bieden. Op een regenachtige dag kun je dus gewoon naar de Efteling. Geniet dan bijvoorbeeld van de Pandadroom of van Carnaval Festival. Overdekt kun je tijdens een regenachtige dag genieten van een leuk dagje uit. Helaas zijn er op regenachtige dagen wel enkele buitenattracties die vanwege veiligheidsredenen niet functioneren. Houd er daarom altijd rekening mee dat je niet alle attracties in kunt op regenachtige dagen.

Waterpret
Op warme en zonnige dagen geniet je van genoeg waterpret in de Efteling. Zo zijn er meerdere waterattracties en kun je bijvoorbeeld in de boomstammen achtbaan genieten van genoeg waterspetters. Ook zijn er veel horecagelegenheden in het park waar je terecht kunt voor koude drankjes.

De Winter Efteling

Niet alleen met zon of regen kun je naar de Efteling, ook tijdens koude winterdagen. De Efteling is dan omgetoverd tot de Winter Efteling en je geniet van een extra magisch gevoel. Zo zijn de dennenbonen voorzien van een laag (nep)sneeuw en is het hele park voorzien van extra veel lichtjes. De Winter Efteling heeft een romantische en knusse uitstraling.

Drukte – afhankelijk van het weer

De drukte is ook grotendeels afhankelijk van het weer. Hoewel de voorkeur uit kan gaan naar een zonnige dag, is het qua drukte beter om de Efteling op een grijzige dag te bezoeken. Het is dan een stuk minder druk en je hoeft veel minder lang te wachten bij attracties.

Een dagje naar de Efteling? Dat is altijd een goed idee. Je hoeft eigenlijk nauwelijks rekening houden met de weersvoorspellingen. Ieder weertype heeft zo zijn voordelen voor een bezoekje aan de Efteling.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.