wo. nov 13th, 2019

Wildlands Adventure Zoo Emmen parkeren

Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een van de meest populaire dierenparken van ons land. Je kunt hier op expeditie en vrijwel de hele wereld ontdekken in 1 dag. Wat wil je nog meer? Ben je voordat je naar het park vertrekt op zoek naar informatie over parkeren? Dan ben je hier op de goede plek. Weten waar je kunt parkeren scheelt je een hoop stress op je dagje uit.

Geen eigen parkeerplaats

Veel dierenparken hebben een eigen parkeerplaats voor hun bezoekers. Dit is bij Wildlands Adventure Zoo niet het geval. Op zich is dit geen enkel probleem, want er zijn meer dan genoeg parkeerterreinen in de nabije omgeving van het park. Soms moet je, terwijl een dierentuin een eigen parkeerplaats heeft, nog weleens verder lopen. En gratis is het bij andere parken in de meeste gevallen ook niet. In de omgeving van Wildlands vind je zeker zo’n 1500 parkeerplekken. Deze zijn van de gemeente en staan onder beheer van Q Park. Je ziet de parkeerterreinen heel eenvoudig als je de borden volgt. Dan kan het niet mis gaan. Je betaalt per dag nooit meer dan 10 euro, dus dat valt nog mee.

Alle parkeerplaatsen vol

Helaas gebeurt dit weleens tijdens een hele drukke dag in de zomervakantie bijvoorbeeld. Je komt bij de parkeerterreinen en hoe je ook zoekt er is nergens een plek voor je auto. Wildlands Adventure Zoo laat haar gasten echter niet in de kou staan, dus er is zeker een oplossing. Volg de bewegwijzering en je wordt naar een parkeerplaats geleid. Het gaat hierbij om digitale verwijsborden die je vanzelf ziet staan in de buurt van de parkeerterreinen. Met ‘P–WILDLANDS’ wordt aangegeven waar je heen moet rijden. In het geval van extreme drukte wordt er soms ook geparkeerd bij het voetbalstadion van FC Emmen. Parkeren is hier gratis, maar je betaalt wel 6 euro voor de pendelbus die je naar het dierenpark brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *