Winter Efteling 2019


Ook dit jaar organiseert het grootste en mooiste pretpark van Nederland wederom de Winter Efteling. Het park is vanaf 11.00 uur de hele dag geopend in de periode van 12 november 2018 tot en met 31 januari 2019. Beleef samen met je familie fantastische momenten in een sfeervolle en betoverende wereld.

Efteling in totaal andere sfeer

Geniet van besneeuwde dennenbomen, sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen. Warm lekker op bij het vreugdevuur en luister naar de mooiste liederen. De Winter Efteling is een feest voor jong en oud. Naast het dwalen door het park kun je genieten van de volgende extra activiteiten:

  • IJspaleis
  • Entertainment
  • Langlaufen

IJspaleis
Ga heerlijk schaatsen op de supergladde ijsbaan van het ijspaleis. Alleen mogelijk tijdens de Winter Efteling. Schaatsen zijn te huur, maar natuurlijk is het ook mogelijk je eigen schaatsen mee te nemen. Tussendoor kun je opwarmen met een lekkere kop chocolademelk of een bakje erwtensoep. Wie het schaatsen niet aandurft, kan van een echte glijhelling roetsjen. Kinderen moeten hiervoor wel minimaal vier jaar oud zijn en één meter of langer zijn.

Entertainment
Speciaal tijdens de Winter Efteling is er bijzonder entertainment. De hele dag zul je Efteling-bewoners tegen het lijf lopen. Op de Pardoes Promenade worden leuke liedjes gezongen of bezoek het openluchttheater in het sprookjesbos. Bij diverse attracties, zoals Symbolica en het Carnaval Festival staan de bekende figuren je op te wachten op een podium. Ga naar de verlichte dansvloer in het ijspaleis of zing mee bij diverse vreugdevuren. Zelfs het Winter Efteling kinderkoor is aanwezig.

Langlaufen
Voor wie het altijd al leuk heeft geleken om eens een keer te langlaufen, kan het gaan proberen in de Winter Efteling. Het kinderspoor wordt tijdelijk omgetoverd tot een heuse langlaufbaan van maar liefst 450 meter lang. Onderweg geniet je van het puur Hollandse landschap met graanschuren en molens. Ski’s en stokken zijn gratis verkrijgbaar bij de start.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *