Wunderland Kalkar drukte


Wat is er nu leuker dan een dagje naar het pretpark? Ga met het hele gezin een dagje naar Wunderland Kalkar of maak er een vakantie aan vast. Dit populaire pretpark ontvangt jaarlijks enorm veel bezoekers. Hoe kun je het beste rekening houden met de drukte? Hier lees je op welke dagen en tijden jet Wunderland Kalkar het beste kunt bezoeken en vermijden.

Wanneer kan het druk zijn in Wunderland Kalkar?

Weekenden en schoolvakanties
Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om de vakantie een dagje naar Wunderland Kalkar te gaan of juist een weekendje weg te boeken in de buurt van Wunderland Kalkar, het is niet ideaal. Je moet dan namelijk rekening houden met extra veel drukte. Plan jouw dagje pretpark liever doordeweeks en buiten de schoolvakanties om als je niet lang in de rij wilt staan bij attracties.

Openingstijden
Wil jij direct genieten van de leukste attracties zonder wachtrijen? Wees er dan als de kippen bij en bezoek Wunderland Kalkar in de ochtend. Wees er op tijd bij wanneer het park opengaat en geniet zo van nog genoeg rust in het park. De meeste bezoekers komen altijd pas rond het middaguur.

Hoog- en laagseizoen
Wunderland Kalkar bezoeken in de herfst is een beter idee dan in de zomer. In het hoogseizoen is het namelijk standaard een stuk drukker in dit park. Ga liever in het naseizoen naar Wunderland Kalkar. Het is dan een stuk minder druk.

Het weer
Een grote invloed op de drukte in Wunderland Kalkar is het weer. Er zijn meerdere overdekte attracties, maar toch is het pretpark leuker op een zonnige dag. Daar denken meerdere bezoekers over. Op zonnige dagen kun je veel meer bezoekers en dus drukte verwachten. Ga je een dagje naar Wunderland Kalkar op een druilerige en grijze dag? Dan is het vaak een stuk rustiger.

Een dagje naar het pretpark is een stuk leuker wanneer je geen rekening hoeft te houden met wachtrijen. Plan jouw bezoek aan Wunderland Kalkar daarom goed in.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *