wo. nov 13th, 2019

Wunderland Kalkar korting

Wunderland Kalkar is een leuk pretpark net over de grens in het Duitse Kalkar. Het pretpark is gebouwd rondom een nooit in gebruik genomen kerncentrale. Een belangrijk kenmerk van het pretpark is dat je hier een all inclusive dag kunt beleven. Bij de entree zitten frietjes, ijsjes en frisdranken inbegrepen. Gemiddeld gezien zal een gezin dus goedkoper uit zijn voor een dagje pretpark bij Wunderland Kalkar, omdat er geen apart eten meer gekocht hoeft te worden. Je kunt ook meerdere dagen van het park genieten, omdat Wunderland Kalkar zes hotel heeft. Wunderland Kalkar leent zich daarom uitstekend voor een weekend of een (mid)weekje uit.

De attracties in het pretpark.

Wunderland Kalkar heeft meer dan 40 attracties voor zowel jong als oud. Er zijn attracties voor hele kleine kinderen, maar ook voor oudere kinderen en attracties waar ook ouders in kunnen. Zo kun je in een jeep stappen en rondjes rijden in een soort van safari, maar je kunt ook het park verkennen met de Rio Grande stoomtrein. Er zijn verschillende soorten draaimolens, van het rustige draaimolens tot wildere versies. In de wildwaterbaan kom je niet zonder droge kleren uit en vanuit het reuzenrad heb je een mooi overzicht over het gehele park en de omgeving. Wil je lekker racen? Stap dan in de kartbaan en kijk of je van je vader kunt winnen. Ook sportievelingen kun in Wunderland Kalkar terecht door de grote koeltoren te beklimmen door middel van een grote of een kleine klimwand.

Korting bij Wunderland Kalkar?

Niet de leeftijd, maar de lengte van de kinderen is bepalen voor de toegangsprijs tot Wunderland Kalkar. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis en kinderen t/m 1.29 meter betalen € 20,95. Kinderen en volwassenen vanaf 1.30 meter betalen € 27,95. Dit zijn overigens kassaprijzen. Je kunt korting krijgen die kan oplopen tot € 6,- per persoon als je je kaarten online besteld. Bekijk ook de attracties op de website van Wunderland Kalkar goed, want regelmatig staan daar kortingcodes, waarbij je nog meer korting op de entreeprijs krijgt. Daarnaast staan er tal van arrangementen voor dagbezoeken, maar ook voor overnachtingen op de website. Je kunt bij deze arrangementen van grote kortingen gebruik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *