do. nov 14th, 2019

Wunderland Kalkar

Over pretpark Wunderland Kalkar. 
Het Duitse pretpark Wunderland Kalkar werd in 1995 geopend. De oprichter was de Nederlandse zakenman Hennie van der Most. De locatie van het park is een nooit gebruikte elektriciteitscentrale in de Duitse plaats Kalkar. Het park is een complex van bars, restaurants, een hotel, met als uitsmijter het pretpark Wunderland Kalkar, ook wel Kernie’s Familiepark genoemd.

Welke attracties kun je in Wunderland Kalkar vinden?

In Wunderland Kalkar zijn veel attracties te vinden, die zowel voor jong als oud leuk en enerverend zijn. Een dagje Kalkar is onvergetelijk en nodigt velen uit tot het vaker bezoeken van dit pretpark. Tot de bekendste attracties van Wunderland Kalkar, waar meer dan 40 attracties zijn, behoren de volgende activiteiten:

  • Wildwaterbaan – Ben je niet van suiker? Ga dan samen met je kids lekker spetteren en spatteren in de gave wildwaterbaan van Kalkar. Supergaaf natuurlijk!
  • Pony Train – Een leuke attractie voor kinderen: samen waan je je in het Wilde Westen en ga je per paard en wagen een mooie rit maken.
  • Clown Around – Als jouw kinderen van beweging houden, is de Clown Around een absolute aanrader. Samen draaien jullie een aantal gave rondjes in deze grappige attractie.
  • Springkussens – Een populaire attractie in Kernie’s Familiepark zijn de gave springkussens. Spring zo hoog je kunt en – als je wat meer ervaren bent – maak daarbij indruk op anderen met een paar mooie salto’s!
  • Kartbaan – Ervaar hoe het is om, als een echte Max Verstappen, snelle rondjes op een circuit te rijden. Het kan op de toffe kartbaan van Wunderland Kalkar.
  • Echoland – een speciale ruimte waarin je ervaart hoe echo’s kunnen klinken. Supertof! Wie praat jou na?

Hoge fun-facor
Laat je ook verrassen door de grote variatie en de hoge fun-factor van Wunderland Kalkar. Een gaaf pretpark waar ruim voldoende te beleven is voor kinderen, hun ouders en natuurlijk ook voor opa en oma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *