wo. nov 13th, 2019

Zeehondencrèche Pieterburen tickets

Tickets voor Zeehondencentrum Pieterburen koop je aan de kassa of bestel je van te voren alvast online. Dat laatste is een aanrader, want online krijg je namelijk korting op kaartjes voor volwassenen. Na betaling ontvang je de tickets direct per mail, die je uit kunt printen of vanaf je telefoon kunt laten zien bij het zeehondencentrum. Dat kan snel en eenvoudig en is nog voordeliger ook!

Ticket prijzen van Zeehondencrèche Pieterburen.

Zeehondencentrum Pieterburen hanteert verschillende tarieven voor volwassen en kinderen.

Volwassenen: €8,50
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €6,-

Aan de kassa betaal je €9,50 voor een ticket voor volwassenen. Voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar kun je gratis een ticket bestellen.

De Wadpas
Met de Wadpas krijg je een heel jaar lang onbeperkt toegang tot Zeehondencentrum Pieterburen. Zo kun je zo vaak je maar wil een kijkje gaan nemen bij de zeehondjes en komen spelen op de Waddenspeelplaats. De Wadpas kost €35,- euro en is geldig voor het hele gezin. Wanneer je de pas online bestelt, ligt ‘ie bij je volgende bezoek voor je klaar bij de balie.

Combiticket
Voor extra veel dierenpret combineer je Zeehondencentrum Pieterburen met een bezoek aan DoeZoo. Deze kleine dierentuin in Leens en het zeehondencentrum liggen op slechts 15 minuten rijden van elkaar en kunnen daarom prima allebei op één dag worden bezocht. Voor €13,50 is er een speciaal combiticket te koop waarmee je toegang krijgt tot beide parken.

Arrangementen
Kom je met een groep naar Zeehondencentrum Pieterburen? Dan kun je allerlei leuke arrangementen en privé-excursies boeken. Ga wadlopen, laat je rondleiden of ervaar hoe een groepje zeehonden uit het centrum wordt vrijgelaten. Het is ook mogelijk om je kinderfeestje te geven bij Pieterburen. Dat kan al vanaf €6,- per kind. Wordt het een speurtocht, film, kijkje achter de schermen of gaan jullie spelen in de buitenspeeltuin? Vergeet niet om je feestje minstens een week van te voren te reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *