Pretparken Zeeland

Gaan jullie binnenkort op vakantie naar Zeeland? Zijn jullie helemaal weg van attractieparken – pretparken? Nou, dan zit je in deze provincie goed, want er valt van alles te beleven op het gebied van pretperken. Misschien woon je zelfs in Zeeland. Geniet dan zeker ook van alle spannende avonturen in de diverse parken. Bekijk hieronder meer informatie over pretparken in Zeeland.

Welke pretparken zijn er in Zeeland?

Pretparken Zeeland
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/zeeland/)
  • Delta Park Neeltje Jans
    Een park om pret te maken, maar nog educatief bovendien. Dit park ligt op een voormalig werkeiland van de Deltawerken en is lekker ruim opgezet. Er zijn verschillende tentoonstellingen en films die van alles vertellen over de geschiedenis van de waterkering. Daarnaast zijn er allerlei attracties in en buiten het water. Ook kun je verschillende dieren bewonderen. Leuk is ook de rondvaart in het Nationaal Park de Oosterschelde. Een leuk, afwisselend dagje uit dus.
  • Het Arsenaal
    Een geschikt uitje voor iedereen die weg is van piraten. In Vlissingen vind je dit grootste piratenpark van Nederland. Je leert er van alles over de geschiedenis van de piraten. Uiteraard word je zelf ook een piraat en ben je druk met enteren, kanonnen afvuren en schieten. Er is voor jong en oud van alles te beleven. In dit park vind je tegelijkertijd een grote collectie Noordzeevissen. Er worden rondleidingen gegeven en vaak mag je zelf de dieren ook voeren.
  • Mini Mundi
    Mini Mundi is een echt familiepretpark. Leuk voor zowel jong als oud. Dit park in Middelburg doet ook een klein beetje denken aan Madurodam. Maar hier gaat het dan om mini Walcheren. Voor jonge kinderen is het prettig dat het park lekker overzichtelijk is. De kinderen kunnen zich vermaken in onder meer bootjes, achtbanen, draaimolens, springkussens, luchtballonnen en treintjes. Voor elk wat wils dus.

Parken en speeltuinen genoeg in Zeeland

Naast deze wat bekendere pretparken in Zeeland heb je natuurlijk ook nog een aantal kleinere parken, waterattracties en speeltuinen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan zwemparadijs De Roompot, Recreatiecentrum De Vogel en Klok’uus.

Heb je een vraag, wil je een opmerking toevoegen of een correctie doorvoeren? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties