zo. okt 20th, 2019

Zoo Veldhoven korting

Wil je echt een keer heel veel papegaaien bij elkaar zien, dan moet je naar Zoo Veldhoven. Ze vliegen je hier bijna letterlijk om de oren. Naast veel vogels kom je in dit park ook zebra’s, kamelen en andere dieren tegen. De overdekte Bamboe Jungle is een leuk speelparadijs voor kinderen. Hebben jullie helemaal zin in een leuk dagje uit? Bestel je de tickets het liefst met korting? Kijk dan snel voor de mogelijkheden.

Op welke manier korting te krijgen voor Zoo Veldhoven?

  • Groupon

Groupon verkoopt regelmatig toegangskaartjes voor dit leuke park in Veldhoven. Je komt dan heel wat goedkoper binnen dan wanneer je de tickets bij de kassa van het park koopt. Meestal zit er ook nog een zakje gratis vogelvoer bij. Altijd leuk om de vogels in het park te kunnen voeren.

  • Tripper

Tripper verkoopt entreekaartjes voor diverse pretparken en dierentuinen. Ook voor Zoo Veldhoven kun je hier regelmatig kaartjes bemachtigen. Kijk of er ook momenteel op deze manier een interessante korting te verkrijgen is.

  • Online bestellen bij Zoo Veldhoven

Hoeveel kortingssites en acties er ook zijn, soms lukt het net niet op jullie geplande dag om een korting te vinden. Het loont dan in ieder geval als je de kaartjes online bestelt. Je bespaart op deze manier 1 euro per kaartje. Een ander voordeel is natuurlijk ook dat je bij de kassa niet meer in de rij hoeft te gaan staan.

  • PretparkenNederland.nl

Voor meer informatie over het dierenpark en eventuele kortingen kan je gaan naar de website.

  • Korting dierentuinkaartjes

Ook deze site is echt een aanrader als je met korting naar een dierenpark wilt. Je vindt hier alle actuele kortingsacties voor de verschillende dierentuinen. Vaak is het ook mogelijk om de toegangsbewijzen voor Zoo Veldhoven met korting te bestellen. Of dat nu is via actie van de dag of via vakantieveilingen, het is altijd leuk meegenomen. Zoo Veldhoven is vergeleken met andere parken niet duur, maar extra korting is nooit verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *