Attractiepark en vakantiepark Slagharen
Attractiepark en vakantiepark Slagharen

Attractiepark en vakantiepark Slagharen

Ben je gek op avontuur en hou je wel van wat spanning? Dan is attractiepark Slagharen waarschijnlijk een leuk uitstapje voor je. In dit attractiepark zijn er naast heel veel spannende attracties ook leuke restaurantjes en vermakelijke entertainment te vinden. Wil je na een dag nog niet naar huis? Dan verblijf je er toch gewoon een nachtje in het vakantiepark?

De attracties in Attractiepark en vakantiepark Slagharen.

Attractiepark Slagharen
Bron: https://www.slagharen.com/nl/

Als je naar een pretpark gaat, doe je dit meestal voornamelijk vanwege de attracties. Slagharen heeft voor ieder wat wils!

Dare devils

Ben je een echte durfal? Dan kan je de achtbaan de Gold Rush wel waarderen. Vooruit, achteruit en over de kop, dit maak je allemaal mee in deze achtbaan. Voor de Free Fall, oftewel de vrije val, moet je ook over stalen zenuwen beschikken. Heb je nog niet genoeg adrenaline gehad? Draai dan nog wat rondjes hoog in de lucht in de Enterprise en probeer niet nat te worden in de Ripsaw Falls.

Spanning en sensatie

Als je op zoek bent naar spanning, maar het graag net wat rustiger aandoet, kan je een tochtje maken in de Mine Train. Ga vervolgens in de Tomahawk of de El Torito en vergeet even wat boven en onder is. Nog niet duizelig? Breng dan nog even een bezoekje aan de Apollo, de draaimolen. Als je het liever wat hogerop zoekt, is The Eagle, The Pirate (het schommelschip) of het Big Wheel (het reuzenrad) wel wat voor jou.

Kinderen

Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Denk aan een draaimolen, speeltuin een kleiner reuzenrad en een tochtje met Magic Bikes of in de Monorail.

Vakantiepark

Als je nog niet naar huis wil, kan je een accommodatie of een plekje op de camping boeken. Je bent vanaf je huisje in een kleine 10 minuten bij het park. Zo ben je altijd verzekerd van een slaapplek dicht bij het park!

Attractiepark Slagharen

Het wilde westen is altijd al een thema geweest waar jong en oud dol op zijn. Wellicht is dat dan ook de reden dat Ponypark Slagharen zo populair is. Dit bijzondere attractiepark wordt namelijk veelvuldig door gezinnen met kinderen bezocht en je kunt er ook nog eens overnachten! Ponypark Slagharen ligt in Overijssel en is vrijwel het hele jaar geopend.

Volop attracties

Ooit werd het park opgericht als vakantiepark met wat faciliteiten en bij ieder huisje een pony. Daar komt ook de naam van Ponypark Slagharen vandaan. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de leukste en grootste attractieparken in Nederland met meer dan 40 verschillende attracties waar jong en oud zich mee kunnen vermaken. Enkele van de attracties die in het park te vinden zijn:

  • Kids Country: leuk voor de allerkleinsten van het gezin!
  • Thunder loop: voor de waaghalzen en avonturiers die in een pretpark het liefst direct de meest spannende achtbaan opzoeken!
  • Wild west adventure: een leuke en spannende tocht met de boot dwars door het wilde westen heen.
  • Enterprise: nog een attractie voor de mensen die van adrenaline houden, waarbij je zelfs over de kop gaat.

Entertainment
Het draait bij Slagharen overigens niet alleen maar om de attracties. Er is namelijk ook volop entertainment in het park te vinden. Er is bijvoorbeeld een straattheater waar tal van verschillende optredens worden gegeven en de hele dag door worden er ook shows gegeven in het park.

Daarbij moet je in eerste instantie denken aan mooie en spannende shows die gerelateerd zijn aan het wilde westen. Daarnaast worden er in het attractiepark ook met grote regelmaat wereldberoemde artiesten uitgenodigd. Daarbij kun je denken aan acrobatiek of een illusionist. Verder is de Western parade erg bijzonder in Ponypark Slagharen. Vervelen is er in ieder geval niet bij aangezien er meer dan genoeg entertainment is te vinden voor jong en oud.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties