Nieuwe attracties Efteling

De Efteling is een groot park waarbij steeds nieuwe attracties worden bijgebouwd. Neem bijvoorbeeld Symbolica die als laatste geopend is of Baron 1898. Wat zijn de kenmerken van de nieuwe attracties en hoe kom je nou te weten welke attracties er nieuw worden gebouwd? Lees hieronder meer over de nieuwe attracties in de Efteling. Alles wat nieuw is in de Efteling is te vinden op de website van het park.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Welke attracties zijn nieuw en hoe te vinden?

Je kunt er op verschillende manieren achter komen:

Het park is constant in verandering. Attracties worden aangepast maar er komen ook steeds attracties bij. In het park zal vaak reclame worden gemaakt over de meest nieuwe attracties en aankomende attracties. Daarnaast zal je er ook te weten komen welke attracties in onderhoud zijn. Het park heeft ook te horen gekregen dat het mag uitbreiden, dus ga lekker vaak naar het park toe om te kijken welke attracties er bij komen

Daarnaast is er genoeg nieuwtjes te vinden over nieuwe attracties op websites zoals PretparkenNederland.nl en op YouTube het kanaal Efteling Nieuws Weekly. De laatste nieuwtjes over het park worden er steeds weergegeven dus zoek je nieuws op!

En natuurlijk staat de website van de Efteling zelf boordevol nieuws over het park. Met de nieuwste verbeteringen op de website is het laatste nieuws nu te volgen onder het kopje Blog waar je alles kunt lezen over de huidige maar ook de aankomende attracties.

Nieuwste attracties van het park

Kenmerkend voor de nieuwste attracties is dat ze zijn gebonden aan een bepaald thema. De Efteling is verdeeld over een aantal themagebieden en daar worden de attracties aan aangepast. Nieuwe attracties worden dan ook aangepast aan het themagebied waarin zij worden geplaatst.

Als je een echte fan bent van de Efteling dan weet je natuurlijk ook welke attracties er nieuw komen en volg je alle bronnen om hierachter te komen. De Efteling zal nooit stil staan wat betreft de veranderingen en uitbreiding in attracties. Dat is nou het mooie van dit geweldige park. Er valt altijd we meer en meer te ontdekken!

De Efteling is een groot park dat constant in beweging is. Zo wordt de natuur in het park en om het park goed onderhouden en inden er ook onderhoudswerkzaamheden plaats aan de attracties die er al staan. Ook worden er geregeld plannen gemaakt voor nieuwe attracties in het park die er dan al vaak binnen een jaar al staan.

Wat is kenmerkend voor de attracties in het park en wat voor nieuwe attracties kun je er verwachten? Als je een fan bent van de Efteling wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen in het park en daar heb je dan ook verschillende bronnen voor. En natuurlijk ben jij ook geïnteresseerd in de nieuwe attracties van de Efteling!

Kenmerken van nieuwe Efteling attracties

Nieuwe attracties Efteling
(Bron: Efteling.com)

De Efteling is een echt familiepark. Dat is het al jaren. Het was ooit eens begonnen als enkel een theehuis en een natuurpark. Het Sprookjesbos kwam erbij en dat trok natuurlijk vele bezoekers. Zowel jong als oud trokken naar het park toe om er hun avonturen te beleven. De Efteling zal ook altijd een familiepark blijven en daarom is het ook voor de nieuwe attracties van belang dat deze horen bij het thema van het park en aansluiten op het huidige aanbod attracties in het park.

  • Thematiek
  • Familiepark
  • Eisen van de gemeente

Kenmerkend voor de Efteling is dat het park is verdeeld in verschillende themagebieden. Het hoofdthema dat centraal staat is: familie. Mensen van verschillende generaties trekken naar het park toe voor hun eigen belevenis. Dat nieuwe attracties aansluiten op deze wensen is natuurlijk van groot belang.

De thematiek en de wensen van mensen van verschillende leeftijden worden dan ook altijd meegenomen in de besluiten voor een nieuwe attractie. De Efteling is een wondere wereld waar niks is wat het lijkt en dit fantasie element moet dan ook in elke attractie naar voren komen.

Natuurlijk heeft de gemeente er ook eigen eisen in wat er wordt gebouwd. Zo stellen zij eisen met betrekking tot de maximale hoogte van de attracties en ook waar deze mogen worden geplaatst. Hou het laatste nieuws in de gaten om erachter te komen welke nieuwe attracties er zullen worden gebouwd!

Meer informatie over de Efteling:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.