Pretpark Duinrell

Pretpark Duinrell is een superleuk park voor het hele gezin. Met ruim 40 attracties heeft het voor iedere leeftijd wat te bieden. Het park ligt in Wassenaar en is mooi opgezet in het groen. De loopafstand tussen de attracties is niet te lang en naast het pretpark kun je ook nog eens lekker zwemmen in het Tikibad. Maar liefst 16 unieke glijbanen zorgen voor ontzettend veel waterpret.

Pretpark Duinrell informatie

Pretpark Duinrell
(Bron: https://www.duinrell.nl/)

Van jong tot oud plezier
Wie met het gezin een dagje Duinrell doet, zal iedereen tevreden kunnen stellen. Het attractiepark heeft de attracties namelijk ingedeeld voor diverse doelgroepen en is daarom zeer aantrekkelijk. Er wordt onderscheid gemaakt in:

  • De kleintjes
  • De hele familie
  • De waaghalzen

Genoeg avontuur voor kleine kids!

De allerkleinsten mogen in verband met hun lengte meestal nog niet in alle attracties. Bovendien zijn die vaak ook nog veel te spannend voor hen. Maar Duinrell biedt voor de ukkies zoveel ander leuk vermaak. Fietsen op grote hoogte in de monorail, een rondje met de trein, spelen in de ballenzee of langs de sprookjes wandelen in wonderland.

Maar ook een rondje in het kikkerrad is spectaculair en wat dacht je van snelle actie in de kikkerachtbaan. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om te spelen in de speeltuin met hoge glijbaantoren. Het is nog maar een kleine greep uit het grote aanbod. Zij zullen ‘s avonds moe, maar zeer voldaan het park verlaten.

Plezier met de hele familie!

Met de hele familie is het natuurlijk dikke pret in de botsboten, lekker zweven in de aqua swing of een snelle afdaling op een waterslee. Ieder jaar vindt er in de zomer een spectaculaire zomershow plaats en is de katapulten heerlijk verkoelend met warm weer. Als een kikker schiet je over het water. Zin om even lekker te schommelen? Stap dan met zijn allen in het schommelschip. In dit leuke en gezellige familiepretpark is het feest voor iedereen.

Durf jij het aan?

Voor de echte waaghalzen draait het natuurlijk om ‘snel’ en ‘over de kop’. Zij willen actie en kunnen hun hart ophalen bij de Falcon. Deze achtbaan met duikvlucht en looping laat iedereen gillen. Maar ook de Dragonfly bezorgt kriebels in je buik. Deze achtbaan raast vliegensvlug tussen de bomen door.

Nog steeds niet genoeg actie? Stap in de Mad Mill en twist en tol op grote hoogte. Wie dan nog even in de Wild Wings stapt is daarna toch echt even toe aan een pauze. Geniet op diverse locaties van lekker eten en een drankje. Een dag Duinrell zul je niet snel vergeten.

Meer over het pretpark:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail doorgestuurd worden. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties