Wachttijden Efteling

Wil je weten hoeveel jij uit jouw dagje Efteling kunt halen? Op drukke dagen zijn de wachttijden bij de Efteling erg lang. Het is goed om te weten waar je aan toe bent en hoe je om kunt gaan met deze wachttijden.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

 • Het grootste en leukste attractiepark van NL

 • Vele bijzondere attracties

 • Verschillende shows

 • Tal van bijzondere overnachtingen


 • Bekijk hier de prijzen >>

Wachttijden in de Efteling – attracties en ingang

Wachttijden Efteling
(Bron: Efteling.com)

Afhankelijk van hoe druk het in het park is, zijn de wachttijden van de attracties. Op rustige dagen zal je helemaal niet veel hoeven te wachten. Alleen bij de bekendste en meest populaire attracties kan er dan een kleine wachtrij ontstaan. Op drukke dagen kunnen de wachttijden enorm oplopen. Zo kun je voor de meest populaire attracties wel anderhalf tot twee uur moeten wachten.

 • Borden in het pretpark
  Gelukkig weet je bij de Efteling altijd direct waar je aan toe bent. Aan de hand van (elektronische) borden kun je zien hoe lang je nog moet wachten. Deze borden staan bij het begin van de attractie. Ook wordt tijdens het wachten aangegeven hoe lang het nog duurt voordat je de attractie in mag. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en als de rij te lang duurt kun je gewoon een andere attractie bezoeken.
 • Plannen en prioriteiten
  Ga je in de schoolvakantie naar de Efteling of in het weekend? Dan moet je standaard rekening houden met een behoorlijke drukte. Wil je jouw dagje Efteling niet verpesten door de hele dag in de wachtrij te staan en maar een paar attracties kunnen bezoeken? Maak dan prioriteiten. Welke attracties wil je erg graag beleven? Bezoek deze dan aan het begin van de dag wanneer het nog rustig is. Zo kun je al jouw favoriete attracties beleven en kun je de rest van de dag minder drukke attracties bezoeken.

Drukkere dagen & lange wachtrijen

Op drukke dagen moet je bij de Efteling zeker rekening houden met lange wachttijden. Gelukkig worden de verwachtte wachttijden altijd duidelijk aangegeven en kun je zelf de keuze maken of het wachten het waard is. Maak prioriteiten en geniet van de leukste attracties in de Efteling. Bekijk ook de App van het pretpark.

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

 1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

 2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.