Disneyland Parijs
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Voor veel mensen is een bezoek aan Disneyland een lang gekoesterde droom. Niet gek, want dit familiepark spreekt voor iedereen tot de verbeelding. Wie is er nou niet opgegroeid met de films van Disney en wie wil nou niet zijn favoriete Disneyfiguren tegenkomen? Lees hieronder meer over Disneyland Parijs, de attracties, de kaart en nog veel meer.

Het pretpark Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs is niet het enige attractiepark van Disney. In Los Angeles vind je nog een Disneyland en in Orlando zelfs Disneyworld. In Japan is eveneens een Disneyland te vinden. Voor ons is Parijs het dichtste bij en daardoor gemakkelijker te bereiken.

Attracties:

Pretpark Disneyland Parijs
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/attracties/

In Disneyland Parijs vind je meerdere toffe attracties. Bijvoorbeeld:

  • Big Thunder Mountain
  • Peter Pan
  • Dumbo the flying Elephant
  • It’s a small world
  • Pirates of the Caribbean
  • Buzz Lightyear Laser Blast

Er zijn attracties voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich in Disneyland vermaken. Wil je zeker weten dat je in een attractie kunt, zonder uren te moeten wachten? Dan kun je kiezen voor de speciale fast passes. Hiermee kun je op een bepaald tijdstip de attractie in.

Shows van het pretpark

Ook heel bekend zijn de vele shows in Disneyland. Er zijn spectaculaire shows, met magie, maar ook hele lieve shows, met daarin je favoriete Disneyfiguren. Heel bekend is natuurlijk ook de parade. Deze moet je zeker gezien hebben!

Naar Disneyland Parijs gaan

Voor ons is het doorgaans het gemakkelijkste om een paar dagen te blijven. In de directe omgeving van Disneyland zijn meerdere hotels te vinden. Er zijn speciale Disneyhotels, maar als je iets goedkopers wil, dan kan dat ook. Je moet dan alleen iets verder reizen. Er zijn ook speciale georganiseerde reizen naar Disneyland. Dit kan ook een prima oplossing zijn voor mensen die liever niet zelf willen reizen. Je blijft dan een paar dagen in het park.

Een laatste tip
Houd de aanbiedingen goed in de gaten. Je kunt behoorlijk wat geld besparen op deze manier!

Linktip: Attracties.nl voor leuke attractie-informatie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties