Julianatoren openingstijden
Julianatoren openingstijden

Julianatoren openingstijden

Als je op zoek bent naar een echt kinderpretpark is Julianatoren in Apeldoorn een geweldige optie. Dit park is speciaal voor de kleintjes gebouwd en heeft dan ook ontzettend veel verschillende attracties waar ze zich de hele dag in kunnen vermaken. Bovendien worden er ook nog eens tal van shows gegeven in het park. Reden genoeg dus om met de kinderen eens een bezoek te brengen aan Julianatoren. Voordat je dit doet, wil je natuurlijk nog wel wat praktisch informatie over het park. Wat zijn bijvoorbeeld de Julianatoren openingstijden? We vertellen je er hieronder alles over!

De openingstijden van de Julianatoren te Apeldoorn

 • De normale openingstijden

De openingstijden kunnen in Julianatoren per seizoen verschillen. Er zijn echter wel standaard tijden die gedurende het jaar meestal wel gelden. Normaal gesproken gaat de kassa om 10.00 uur open en het pretpark zelf een half uurtje later. Vervolgens blijft Julianatoren de hele dag geopend tot en met 17:00 uur. Je kunt dus de hele dag door met de kinderen genieten van al het moois dat dit pretpark te bieden heeft. En reken maar dat je dan alsnog tijd tekort komt.

Gelukkig heeft men daar een oplossing voor gevonden. In de zomer wordt namelijk nog wel eens van de standaard tijden afgeweken. Dan blijft het park in sommige gevallen tot 20:00 uur open en kun je dus tot ’s avonds met de kinderen blijven. Uiteraard heb je de mogelijkheid om in het restaurant te eten, want ook het restaurant blijft in dat geval natuurlijk langer open.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=v5eAa05kNa8)

 • Enkele aandachtspunten

Met betrekking tot de openingstijden van Julianatoren, zijn er echter nog meer aandachtspunten:

 • Men is flexibel. Soms wordt er op de dag zelf besloten dat het park langer open blijft. Dit wordt zowel op website als in het park bekend gemaakt.
 • In de winter is het park soms korter open of helemaal gesloten, dit wordt duidelijk op de website gecommuniceerd.

 

4 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mary Lagarde schreef:

  Goedendag,
  Is 10.30 uur niet een beetje laat om open te gaan?
  Dan zit er haast al een halve dag op!
  10.00 uur lijkt mij een wat meer acceptabele tijd.

  Groet

  • Nog erger 11 uur pas open voor boksautis

 • Marcel schreef:

  Zijn jullie in januari 2023 ook open

 • Oma Linda schreef:

  Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa’s, en opa’s en oma’s, valt er veel met de kinderen te beleven.
  Ook meneer Kaasschaaf, mevrouw Suikerspin, jul, julia , en alle anderen zijn voor de kinderen zo tastbaar, en leuk. Ook de lentezon, vind ik zo leuk. We hebben een gold gezinskaart. Dus we gaan iedere zaterdag, en aankomende mooie dagen , met de (klein) kinderen volop genieten.
  En de openingstijden, er staan voor het half 11 is al wat attractie. De spanning en het wachten op Jul en Julia, en de anderen. Dat is prachtig. Nu zien mijn kleinkinderen ze echt , inplaTs van op dvd tv. . OP NA JULIANATOREN TIJD YOUHOE

Alle attracties

 1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

 2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.