Pretparken met overnachting

Wil je je kinderen echt verrassen? Boek dan een overnachting bij een attractiepark. Een dagje is vrijwel altijd te kort voor welk pretpark dan ook. Sommige kinderen willen alle attracties een keer geprobeerd hebben. En die ene leuke achtbaan die moet eigenlijk echt nog een keer. Kies je voor een pretpark met overnachting, dan kunnen jullie gewoon lekker 2 dagen achter elkaar. De toegang tot het park is overigens vaak gratis als je een overnachting boekt. Bij welke pretparken is een overnachting mogelijk? Hier volgen er een aantal. Lees hieronder meer over de pretparken met overnachting.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Enkele pretparken met een overnachting:

  • De Efteling

Ga je naar de Efteling, dan kun je overnachten in een hotel of op het vakantiepark. De accommodaties en hotelkamers zijn vaak ook ingericht in de stijl van een sprookje.

Pretparken met overnachting
(Bron: https://www.efteling.com/nl/bosrijk)
  • Slagharen

Direct naast het pretpark bevindt zich een vakantiepark. Je kunt hier allerlei originele accommodaties, zoals een wigwam tent, een cowboy cottage, enz. huren. De meeste huisjes en tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Meer informatie over Slagharen: https://www.slagharen.com/nl/

  • Safaripark Beekse Bergen

Na een spannende safaritocht blijven jullie toch graag nog even in safarisferen? Dit doe je eenvoudig door te overnachten in een jungalow. Ja, je leest het goed. Het vakantiepark bevindt zich op loopafstand van het safaripark. Hebben jullie nog energie over aan het eind van de dag, dan kun je op het vakantiepark nog lekker zwemmen, spelen of meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Alle jungalows zijn ingericht in Afrikaanse stijl.

Duinrell & overnachten

Bij Duinrell kun je alle kanten op. Je vindt er het Tikibad, het attractiepark en dan ook nog eens een vakantiepark. Wil je de attracties zowel als het zwembad bezoeken, dan is een dag echt te kort. Een verblijf in een van de accommodaties op het vakantiepark is dan ideaal. Je wandelt zo van het een naar het ander, het is allemaal op loopafstand. Je mag er overigens ook kamperen met je eigen caravan of tent.

Duinrell
(Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Heb je zelf nog een goede tip wat je wilt toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.