Walibi

Overdag letterlijk en figuurlijk spetterende avonturen beleven. Aan het eind van de dag neerstrijken in een van de accommodaties op het vakantiepark. Dat kan allemaal bij Walibi Holland.

Bekijk hier alle informatie over het pretpark >>

Meer:

Overnachten in Walibi Holland?

Walibi
(Bron: Walibi.nl)

Direct naast attractiepark Walibi Holland vind je het Vakantiepark Walibi Village. Je kunt hier voor een weekend, een week of een midweek een vakantiehuisje huren. Ideaal als jullie helemaal verslingerd zijn aan de attracties van Walibi. Overdag kun je zo vaak als je maar wilt de achtbaan in.

Aan het eind van de dag neem je een douche en een lekkere maaltijd en de volgende dag ben je dan weer uitgerust voor nieuwe avonturen. Je hoeft niet eerst een eind te rijden met de auto, maar je loopt zo het park weer op. Als je ’s avonds nog zin hebt, kun je ook gebruikmaken van het zwembad op het vakantiepark.

De prachtige attracties

Walibi Holland heeft een aantal bijzondere attracties die je nergens anders op een pretpark vindt. Wat zijn echte aanraders tijdens een dagje Walibi?

  • De Speed of Sound: de eerste achtbaan van Nederland waarin je muziek hoort. De combinatie van snelheid en muziek zorgt voor een bijzondere ervaring.
  • Lost Gravity; een vrij nieuwe achtbaan, geopend in 2016. Je kunt met 8 personen tegelijk plaats nemen in een treintje. Je rijdt dan zo’n 32 meter hoog, oftewel, eigenlijk word je getakeld. Ben je op het hoogste punt, dan gebeurt het: je maakt tijdens de afdaling een bocht van 180 graden en daarna volgen er nog 2 inversies.
  • Space Shot; maak een onvergetelijke vrije val. Je wordt omhoog geschoten door middel van een lanceersysteem. Tot 60 meter hoogte. Daarna val je in een gigantisch tempo omlaag.
  • Splash Battle; leuk voor kinderen en ouderen. Kinderen mogen meedoen met deze attractie onder begeleiding. Vanaf een bepaalde lengte mogen jongens en meisjes zelfstandig varen. Tijdens deze boottocht kom je geisers, tunnels en watervallen tegen. Ook kun je gebruikmaken van een eigen waterkanon.

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.