Duinrell drukte

Duinrell drukte 2024

Duinrell is één van de meest populaire attractieparken in Nederland. Het hele gezin kan zich hier onbeperkt vermaken op de meer dan veertig verschillende attracties zoals achtbanen en een rodelbaan. En natuurlijk beschikt Duinrell ook over Tikibad, een prachtig overdekt zwembad met tal van glijbanen. Natuurlijk ga je het liefste naar dit attractiepark als het niet zo druk is. Maar hoe zit het dan eigenlijk met de drukte in Duinrell? Je komt er hieronder alles over te weten.

Bekijk hier of het druk is en de actuele tijden >>

Meer informatie:

Wanneer is het druk in Duinrell in 2024?

Drukke dagen in Duinrell
Bron: https://www.duinrell.nl/veelgestelde-vragen

Let op hoogtijdagen
Er zijn bepaalde periodes en dagen waarin het extra druk in vakantieparken zoals Duinrell. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan zaterdagen en zondagen maar ook aan vakanties.

Drukkere dagen in de zomervakantie

In de zomervakantie is het bijvoorbeeld een stuk drukker in Duinrell dan buiten de vakanties om. Daarbij is de drukte ook gedeeltelijk afhankelijk van het weer. Mensen gaan immers liever naar een attractiepark als het mooi weer is.

Tot slot is het ook op feestdagen een stuk drukker dan op normale dagen. Dat is namelijk een perfecte gelegenheid voor een dagje uit en de meeste mensen hebben vrij.

Bijzondere dagen in het park

Naast de eerder genoemde hoogtijdagen zijn er ook nog speciale evenementen in Duinrell. Tijdens deze evenementen is het een stuk drukker dan normaal gesproken. Voorbeelden van deze evenementen zijn:

  • Tina Festival: dit wordt ieder jaar eind september georganiseerd. Er komen grote sterren en YouTubers naar het park en dat trekt natuurlijk heel veel bezoekers. Wanneer je de drukte wil vermijden, kun je op deze dagen het park beter negeren.
  • Landgoed van sinterklaas: Duinrell viert ook altijd sinterklaas. Meerdere dagen in november en december wordt het volledige attractiepark ingericht als het landgoed van sinterklaas. Er word dan van alles rondom dit thema georganiseerd en het is ook een stuk drukker in het park.
  • Fun Run: in het voorjaar organiseert Duinrell speciaal voor het Ronald Mc Donald fonds een Fun Run. Ook dat zorg uiteraard voor flink wat drukte.

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.