Duinrell openingstijden

Duinrell openingstijden

Duinrell, één van de leukste en meest spannende attractieparken van het land! Iedere dag opnieuw komen er dan ook honderden mensen dit bijzondere park bezoeken. Vooral Tikibad met vele glijbanen en andere waterattracties is waanzinnig populair. Wanneer je naar Duinrell wil gaan, is het verstandig om jezelf daar goed op voor te bereiden. De Duinrell openingstijden zijn van groot belang. Je wil natuurlijk wel weten hoe laat je het park in kunt en tot hoe laat je mag blijven. Gelukkig kom je in dit artikel alles te weten over de openingstijden van Duinrell. 

Bekijk hier de openingstijden >>

Meer:

Wat zijn de openingstijden van Duinrell?

Openingstijden van Duinrell
Bron: https://www.duinrell.nl/openingstijden

Vrijwel het hele jaar open.
Het goede nieuws met betrekking tot Duinrell is dat het park vrijwel het hele jaar is geopend. Op enkele dagen na kun je dus altijd in het park terecht.

De openingstijden van Duinrell veranderen echter wel vrijwel het hele jaar door. Daarbij wordt er uitgegaan van een vrij simpel principe: hoe langer de dagen duren, hoe langer het park open is. Het park gaat vrijwel altijd om 10.00 uur open. Alleen als het hartje winter is, gaat het park een uurtje later open. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, aangezien je juist dan veel meer ruimte hebt in het park en nauwelijks last hebt van drukte en wachttijden.

De variërende openingsuren

De openingsuren variëren het hele jaar door. Het is dus verstandig om vooraf altijd even de website te checken om te kijken wat de openingstijden zijn. Vooral in de herfst en de winter verschilt dat nogal eens.

Hoewel Tikibad een onderdeel is van het attractiepark, kent het andere openingstijden. Het Tikibad is bijna iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend. Er worden gedurende het jaar verschillende activiteiten in Duinrell georganiseerd. Check dat eerst goed voordat je een bezoek aan het attractiepark plant.

2 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Hallo een vraagje wij zijn van plan met ze 6e volgende week woensdag 22 Juli te komen en we vragen ons af of het klopt dat het park dan tot 10 uur open is.
    Groetjes (over duinrell)

  • Hoi,

    Wat zullen de openingstijden ongeveer zij van het attractiepark begin november? En zijn dan alle attracties open of ligt dat aan het weer en drukte?

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.