wo. okt 16th, 2019

Efteling openingstijden

Efteling openingstijden

Als je de Efteling wil bezoeken, is het handig om te weten wanneer het park open is. Zo kan je ten volle van een leuke dag familieplezier genieten én mis je geen seconde van de pret. Lees hieronder meer over de openingstijden van de Efteling en de app.

Wat zijn de openingstijden van de Efteling?

Goed nieuws, want de Efteling is elke dag, het hele jaar lang geopend! Op de website (https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden) kan je in de kalender je bezoekdatum aanduiden om zo de openingstijden en de verwachte drukte van die dag te bekijken. Je vindt ook terug welke Parkshows je die dag kan bekijken en welke attracties gesloten zijn. De openingstijden verschillen in de winter en zomer wel lichtjes, afhankelijk van de drukte.

Download de Efteling app.

Openingstijden van de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Voor de dag van je bezoek, download je het best de Efteling-app zodat je steeds de meest actuele informatie en wachttijden kan raadplegen.

Wanneer je liever niet te lang aanschuift voor de attracties, kan je de Efteling ook even app’en tijdens je bezoek. Zij houden je dan op de hoogte over de eventueel drukte.

Efteling app
Bron: https://www.efteling.com/nl/efteling-apps

Wist je trouwens dat een uur vóór de attracties open gaan, de poorten van Efteling al openen?

Ontdek hier 5 redenen waarom je wat vroeger naar de Efteling zou komen:

 • Rustig aankomen
  Je hebt geen last van files onderweg naar de Efteling, je bent sneller voorbij de kassa’s en de toegangscontrole.
 • Een uurtje langer genieten
  Je kan een uur voor de attracties openen al het park rustig ontdekken. Zo weet je meteen waar je favoriete attracties zich bevinden.
 • Praktisch
  Tijdens je uur extra tijd kan je alvast leuke souvenirs shoppen en rustig naar het toilet gaan voor er lange wachtrijen zijn.
 • Tijd voor een Efteling ontbijt
  Start je dag extra relaxed met een lekker Efteling ontbijt. Zo wordt de magie nog net dat tikkeltje beter.
 • Eerste in de rij
  Je kan onmiddellijk doorlopen naar je favoriete attractie. Zo kan je er als eerste in wanneer het om 10 uur opent.

Heb je een tip om de drukte in de Efteling te omzeilen? Laat dit dan hieronder weten. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel overigens nuttig of leuk om te lezen? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel over de openingstijden van de Efteling beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *