Efteling hotel
Efteling hotel

Efteling Hotel

Boek een heerlijke overnachting in het Efteling hotel! Slapen in het Efteling Hotel is al een attractie op zich. Vertel je kids dat jullie naar de Efteling gaan en zullen overnachten in het sprookjesachtige hotel. Je kunt ze waarschijnlijk niet blijer maken. Het is een belevenis waar nog heel lang over nagepraat zal worden.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De faciliteiten Efteling Hotel

Het hotel van de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel

Het hotel staat op ongeveer vijf minuten loopafstand van de Efteling. Naast het hotel kun je gratis parkeren en je mag door een speciale ingang het pretpark in. Het

Efteling Hotel biedt de volgende faciliteiten:

  • Overnachten
  • Restaurant
  • Speelkasteel
  • Entertainment

Overnachten
Geheel naar eigen smaak kun je kiezen om te overnachten in een themasuite (bijvoorbeeld de prinsessenkamer van Assepoester of Sneeuwwitje), een comfortkamer of een junior suite. Alle kamers zijn voorzien van veel luxe en comfort.

Restaurant

Als een echte prins of prinses kunnen kinderen met hun ouders aanschuiven aan een koninklijke tafel. Het is mogelijk een 3-gangen menu te nuttigen, maar natuurlijk kun je ook genieten van een broodje, taart of snack. Het diner vindt plaats in De Hoffelijke Heraut, het overige eten in de Gelagkamer. In de weekenden is er een vorstelijk buffet in de Koninklijke Kasteelzaal.

Speelkasteel
Natuurlijk zullen de kinderen de hele dag in het pretpark willen verblijven. Maar na sluitingstijd kunnen zij ook in het hotel nog heerlijk spelen. In het indoor speelkasteel kunnen zij lekker klimmen in touwen en naar beneden roetsjen van de glijbaan.

Entertainment
Elke dag is Klaas Vaak aanwezig in het hotel, samen met enkele sprookjesbosbewoners. Kinderen vinden het geweldig om hun favorieten te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Voor een leuk aandenken aan de overnachting in het Efteling Hotel en het bezoek aan het pretpark is er een gezellige souvenirwinkel aanwezig.

Suites bekijken van het hotel?

Op Youtube kan je vele filmpjes vinden van de verschillende suites, deze zijn te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/results?search_query=efteling+suites

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan door hieronder het formulier in te vullen. Nuttig artikel? Deel dit op social media, zo kunnen we het artikel nog beter en informatiever maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties