Contactgegevens

Contact met Pretparken.nl?

Op dit moment zijn wij enkel per e-mail te bereiken op info@pretparken.nl. Zowel voor algemene vragen, correcties, opmerkingen als voor samenwerkingen. Middels onderstaand contactformulier kan ook een vraag gesteld worden.

Ben jij een vlogger?

Vlog je graag en zou je graag voor Pretparken.nl jouw kwaliteiten in willen zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Leuke en informatieve filmpjes maken over pretparken en attracties, daar zijn wij naar op zoek. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een blog?

Heb je een blog en zou je graag een artikel over ons willen schrijven of over een bepaald pretpark met een verwijzing naar ons? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat hierbij weten wat je blog is en welke opties je voor ogen hebt.

Adverteren op Pretparken.nl?

Een artikel door ons laten schrijven over jouw pretpark, een bepaalde attractie, overnachtingsmogelijkheden of een bepaalde actie promoten? Neem dan contact met ons op.

Wij proberen binnen 48u te reageren.

E-mail: info@pretparken.nl

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Miranda Bos schreef:

    Ik wil graag met mijn gezin naar Bobbejaanland op 24 augustus, maar volgens de site van hun is dat niet mogelijk? Ook prijzen jullie met mooie kortingen, maar als ik alles volg, moet ik nog €77,- voor 2 kaartjes betalen, dat vind ik geen mooie kortingen als de entreeprijs per kaartje €36,- is.

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.