Efteling drukte

De Efteling is erg populair en trekt dagelijks vele bezoekers. Drukte in een park kan ervoor zorgen dat je lang in de wachtrij staat, je niet zoveel attracties kunt doen op een dag en mensen geïrriteerd raken. Wat kun je nu het beste doen tijdens een druk dagje Efteling? Wanneer het mogelijk is dan zijn dit tien leuke attracties in de Efteling wat echte aanraders zijn. Lees hieronder verder over de drukte in de Efteling.

Maak hieronder je keuze
Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Enkele tips om drukte te vermijden in de Efteling.

Drukke dagen Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Er zijn een aantal tips die je mee kunt nemen wanneer er sprake is van drukte in de Efteling:

  • Vertrek zo vroeg mogelijk
  • Doe je favoriete attracties eerst
  • Regel een verblijf

Vroeg vertrekken naar de Efteling

Door zo vroeg mogelijk te vertrekken naar de Efteling, kun je ervoor zorgen dat je alle drukte voor bent. De reis erheen is veel rustiger en daarnaast kom je ook als een van de eersten aan bij het park. Vele families vertrekken rond laat in de ochtend en dat is dan ook te merken aan de drukte op de parkeerplaats.

Favoriete attracties.

Iedereen heeft daarnaast ook zijn of haar eigen favoriete attracties. Tijdens drukke dagen in het park hebben vele mensen er de balen in omdat ze niet alles kunnen doen wat ze graag hadden willen doen. Zorg er daarom voor dat je je favoriete attracties altijd als eerste doet zodat je er geen ergernis in hebt als je deze niet hebt kunnen doen. De kans is namelijk erg groot dat jouw favoriete attractie ook een van de favoriete attracties is van de andere bezoekers in het park.

Hoe langer je ermee wacht om deze attractie te doen, hoe langer de wachtrij zal zijn. Neem dus de eerste kans die je hebt.

Boek een verblijf.

Tot slot kun je er altijd nog voor kiezen om een kort verblijf te regelen in een van de accommodaties van het park of die in de buurt van het park te vinden zijn. Hierdoor kun je veel meer doen doordat je je bezoek verspreidt over meerdere dagen. Dit is misschien niet de meest goedkope manier maar wel de meest praktische.

Tips om drukte te mijden in de Efteling
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/efteling-drukte/

 

 

 

 

 

Een filmpje van de drukte enige tijd geleden in het pretpark:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=fDVF0mY2mIM)

Vandaag druk?

Of het vandaag druk is kan er gekeken worden op de website van het pretpark zelf. Hier wordt ook weergegeven welke attracties momenteel drukker zijn e.a..

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Daarnaast zijn wij benieuwd of jij het als druk hebt ervaren. Vond je dit artikel nou nuttig? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel beter en informatiever gaan maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties