Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land

Efteling Loonsche Land

Het Loonsche Land is een vakantiepark van de Efteling dat ligt in het natuurgebied Loonsche Land. Het park ligt dus volledig in de volle natuur. Wel zijn van het vakantiepark verschillende natuurgebieden gemaakt, zoals een bos, een duinlandschap en een heidelandschap. Het vakantiepark bestaat uit gezellige houten vakantiehuisjes en er staat een hotel.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Alle materialen van zowel de vakantiehuisjes als het hotel is gemaakt van natuurlijke materialen en dus ecologisch verantwoord. Bij boeking zit de toegang tot de Efteling bij de prijs inbegrepen en kun je parkeerkosten op het parkeerterrein van de Efteling besparen, want je loopt in een kwartiertje naar het park en er rijdt een treintje van het vakantiepark naar de Efteling. Bezoekers van Loonsche Land parkeren gratis bij het vakantiepark.

Vakantiewoningen op het Loonsche Land

Loonsche Land Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/loonsche-land/vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn vooral geschikt voor grotere groepen en er zijn verschillende type vakantiewoningen. Zo is er de Allergeenarme hut voor 6 personen, de schaapskooi, een boererijachtige groepsaccommodatie voor 12 personen, een 6-persoons houten hut en een 12-persoons houten hut.

Alle vakantiewoningen zijn volledig voorzien van alles wat je nodig hebt en je krijgt alle dagen dat je er verblijft plus de vertrekdag gratis toegang tot de Efteling.

De verschillende themakamers

Vakantiewoningen Loonsche Land
Bron: https://www.efteling.com/nl/loonsche-land

Themakamers zijn ook houten vakantiewoningen, maar dan genoemd naar het gebied waar de woning staat. De themakamers staan allemaal op palen. Er zijn de volgende themakamers:

  • Boomzicht voor 4 of voor 6 personen. Dit zijn vakantiewoningen op palen, zodat je tegen de toppen van de bomen aankijkt.
  • Waterzicht voor 6 personen. Een vakantiewoning op palen aan het water voor een weids uitzicht over het water.
  • Duinzicht voor 6 personen. Dit is ook een paalwoning, maar dan in een mooi aangelegd duinlandschap. De illusie wordt zo gewekt alsof je bijna aan het strand zit.

Het Efteling hotel

Het hotel op vakantiepark Loonsche Land is voorzien van standaardkamers, maar anders dan in doorsnee hotels, zijn het gezinskamers. Zo is er een standaard hotelkamer voor 5 personen en 6 personen, waarbij de kinderen via een trapje de hoogslapers kunnen bereiken en er is nog een aangepaste 6-persoons hotelkamer, waarbij het sanitair is aangepast aan mindervaliden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.