Prijzen Efteling

Efteling prijzen

Net zoals alle pretparken, betaal je ook bij de Efteling een toegangsprijs. In de toegangsprijs is opgenomen dat je toegang krijgt tot alle attracties in het park. Eten en drinken bij de verschillende horecagelegenheden is hierbij niet inbegrepen. Hiervoor moet je bij een horecapunt wel apart voor betalen of je moet je eigen eten en drinken meenemen. Er is wel eens kritiek dat de toegangsprijzen van de Efteling zo hoog zijn. Dit is misschien wel, maar als dit een groot probleem was, zou de Efteling niet zoveel bezoekers aantrekken. Het tegendeel is waar, de bezoekersaantallen groeien en voor de betaalde entreeprijzen krijg je een volledig dag ontspanning en ben je ook echt in een volledig andere wereld.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De toegangsprijzen van het pretpark

De prijs voor een toegangsticket voor de Efteling is € 38,- Deze prijs geldt voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis het park in. Deze is geldig bij aankoop van een ticket aan de balie van de Efteling. Veel gemakkelijk is het tegenwoordig om

Efteling prijzen
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/efteling-prijzen/

online je tickets aan te schaffen.

Je ontvangt de bestelde tickets dan in je e-mail of in de Efteling app en stelt je in staat om sneller door de kassa te lopen. Als je online je tickets besteld, krijg je € 2,- korting per ticket en kost een ticket € 36,-. Een parkeerkaart voor één dag kost € 10,- en het is verstandig om deze ook online te kopen, zodat je niet bij de kassa hoeft te wachten.

Abonnementen.

Bezoek je meerdere keren per jaar de Efteling, dan loont het zich om een abonnement te nemen.

Toegangsprijzen Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

Na circa 4 keer een bezoek aan de Efteling heb je je abonnement er al uit. Een abonnement is 12 maanden geldig.

Meer personen naar de Efteling

Een abonnement voor personen van 4 tot en met 59 jaar kost € 175,- Voor personen vanaf 60 jaar is een abonnement € 145,- en voor mindervaliden € 130,- per jaar. Voor een parkeerabonnement betaal je per jaar € 34,-.

Een abonnement mag je maandelijks betalen, maar mag ook in één keer. Betaal je per maand dan ligt de maandelijkse prijs iets hoger. In één keer betalen is dus goedkoper.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.