Efteling entree
Efteling entree

Efteling entree

De Efteling is een pretpark waar je eigenlijk elk jaar wel minstens één keer een bezoek aan moet brengen. Met je vriend, vriendin, oma, opa, mama, papa of zelfs alleen. Het is een pretpark dat werkelijk waar voor iedereen is. Lees hieronder meer over het entree van de Efteling (ingang) en de entreeprijzen.

Bekijk hier direct de prijzen van de Efteling >>

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Efteling entree prijzen en informatie

De waaghalzen onder ons die in de meest avontuurlijke attracties durven tot de allerkleinste onder ons die heerlijk door het sprookjes bos willen wandelen. En de droomvlucht? Laten we eerlijk zijn, dat is leuk voor iedereen! Perfect voor het hele gezin!

Een dagje naar de Efteling is daarom ook een uitje wat ook op jouw verlanglijstje moet staan! Dit pareltje van Kaatsheuvel zal je enorm veel plezier brengen.

Dus wil je graag gaan dan hebben wij de beste tip voor jou waarmee jij 2 euro kunt besparen! Boek je ticket online op de website van de Efteling! Doe je dit, dan krijg je per kaartje, per persoon, 2 euro korting. Hiermee kun je binnen een leuk souvenirtje kopen of een heerlijke versnapering. Mooi meegenomen toch?

Efteling entree
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/toegangsprijzen

Wat zijn de prijzen?

Reguliere tickets: Variëren tussen de 38 en 46 euro. Kinderen onder de 3 jaar betalen geen entree maar mogen van Pardoes de toverhofnar en prinses Pardijn helemaal gratis naar binnen om van het park te genieten!

Wil je met oud en nieuw graag naar de Efteling, dan kan dit ook. Hou wel rekening met aangepaste openingstijden. Het park zal te betreden zijn vanaf 19u en zal zijn deuren sluiten om 1u. De kosten bedragen €40,- en zijn inclusief een glas bubbels, oliebollen en vuurwerk dat door de Efteling georganiseerd wordt! Wederom geld ook hier dat kinderen tot 3 uur gratis het park mogen betreden.

Bekijk hier de actuele toegangsprijzen.

Kopen van een parkeerticket

Indien je met de auto komt kan je er ook voor kiezen om je parkeerkaart alvast online aan te schaffen. Deze kaart kost €12,50. Je zult ter plaatse niet in rijen hoeven te staan maar kunt direct na afloop van een super toffe dag in het attractie park naar de uitgang rijden.

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • mijn vraag is hebben jullie ook scootmobiel om te lenen wat kost dat op 8 sep

Alle attracties

  1. mijn vraag is hebben jullie ook scootmobiel om te lenen wat kost dat op 8 sep

  2. Mijn man is deels rolstoelgebonden en hebben een jonge hond in opleiding met als bedoeling als begeleidende hond voor mijn…

  3. Ook hier geen antwoord op wat je dus koopt met die rare tickets… de Efteling zou dit zelf duidelijk moeten…

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.