Efteling entree
Efteling entree

Efteling entree

De Efteling is een pretpark waar je eigenlijk elk jaar wel minstens één keer een bezoek aan moet brengen. Met je vriend, vriendin, oma, opa, mama, papa of zelfs alleen. Het is een pretpark dat werkelijk waar voor iedereen is. Lees hieronder meer over het entree van de Efteling (ingang) en de entreeprijzen.

Bekijk hier direct de prijzen van de Efteling >>

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

 • Het grootste en leukste attractiepark van NL

 • Vele bijzondere attracties

 • Verschillende shows

 • Tal van bijzondere overnachtingen


 • Bekijk hier de prijzen >>

Efteling entree prijzen en informatie

De waaghalzen onder ons die in de meest avontuurlijke attracties durven tot de allerkleinste onder ons die heerlijk door het sprookjes bos willen wandelen. En de droomvlucht? Laten we eerlijk zijn, dat is leuk voor iedereen! Perfect voor het hele gezin!

Een dagje naar de Efteling is daarom ook een uitje wat ook op jouw verlanglijstje moet staan! Dit pareltje van Kaatsheuvel zal je enorm veel plezier brengen.

Dus wil je graag gaan dan hebben wij de beste tip voor jou waarmee jij 2 euro kunt besparen! Boek je ticket online op de website van de Efteling! Doe je dit, dan krijg je per kaartje, per persoon, 2 euro korting. Hiermee kun je binnen een leuk souvenirtje kopen of een heerlijke versnapering. Mooi meegenomen toch?

Efteling entree
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/toegangsprijzen

Wat zijn de prijzen?

Reguliere tickets: Variëren tussen de 38 en 46 euro. Kinderen onder de 3 jaar betalen geen entree maar mogen van Pardoes de toverhofnar en prinses Pardijn helemaal gratis naar binnen om van het park te genieten!

Wil je met oud en nieuw graag naar de Efteling, dan kan dit ook. Hou wel rekening met aangepaste openingstijden. Het park zal te betreden zijn vanaf 19u en zal zijn deuren sluiten om 1u. De kosten bedragen €40,- en zijn inclusief een glas bubbels, oliebollen en vuurwerk dat door de Efteling georganiseerd wordt! Wederom geld ook hier dat kinderen tot 3 jaar gratis het park mogen betreden.

Bekijk hier de actuele toegangsprijzen.

Kopen van een parkeerticket

Indien je met de auto komt kan je er ook voor kiezen om je parkeerkaart alvast online aan te schaffen. Deze kaart kost €12,50. Je zult ter plaatse niet in rijen hoeven te staan maar kunt direct na afloop van een super toffe dag in het attractie park naar de uitgang rijden. Voor actuele tarieven en openingstijden verwijzen wij je naar de website van de Efteling.

3 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • mijn vraag is hebben jullie ook scootmobiel om te lenen wat kost dat op 8 sep

 • José van Els schreef:

  Hebben jullie ook speciale entree prijzen voor gehandicapten die in een rolstoel zitten en alleen maar kunnen genieten van het kijken naar de attracties?
  Het gaat bij hun dan om de beleving.
  Onze dochter gaat dan ook alleen maar in de carnaval attractie.
  En dan is de entree wel erg duur.
  Ze geniet wel als haar neefjes en nichtjes in de attracties gaan.
  En ze willen Héél graag als uitje met de groep waar ze woont gaan,
  Dat zijn allemaal rolstoelers die niet alleen kunnen gaan dus begeleiding mee moeten nemen dus twee kaartjes moeten kopen.

  Hopelijk krijgen we een goed bericht van jullie.

  Met vriendelijke groeten,
  José van Els
  Ouder en vrijwilliger van rolstoel gebonden gehandicapte.

 • Xander schreef:

  Goedemiddag ik heb een vraag en doe dat niet graag maar doe het voor mij kinderen die willen al heel lang graag naar de efteling alleen ben ik net gescheiden en heb ik daar geen geld voor helaas ook ben ik ziek en word dat steeds erger en zou heel graag willen genieten van me kinderen en ze graag weer willen zien lachen ik vraag niks gratis maar zouden jullie ons tegemoet kunnen komen met vriendelijke groet xander.

Alle attracties

 1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

 2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.