Julianatoren
Julianatoren

Julianatoren

Lekker een dagje uit bij de Julianatoren! Voor een leuk dagje uit in een bijzonder pretpark kun je naar Julianatoren gaan. Het park is voor velen bekend dankzij de gelijknamige televisieserie voor kinderen. Lees verder wat hier allemaal valt te ontdekken. Wij wensen je alvast heel veel plezier!

Ga naar het pretpark de Julianatoren in Apeldoorn.

De Julianatoren
Bron: https://www.julianatoren.nl/attracties
 • Langs dino’s rijden

Voor de echte dino-fanaat is er ook een leuke attractie in het begin van het park: een ritje langs diverse bewegend grote dino’s! Dit maakt het al een leuk begin van de dag natuurlijk!

 • In het reuzenrad

Wil je lekker even relaxen in een reuzenrad? Dat kan in de Julianatoren. Je maakt enkele rondjes in een rustig tempo waarbij je een prachtig uitzicht voor je hebt; Je ziet meteen alle attracties van het park. Zo kan je alvast bedenken waar je hierna naar toegaat.

 • Vliegen

Je kind kan met een helikopter meegaan en zo in de lucht via rails glijden waarbij er boven allerlei attracties gegaan wordt. Erg leuk en aanbevolen, met name voor de kleintjes.

 • Durfals

Voor de durfals zijn er ook diverse attracties waar ze in kunnen gaan: er is een snelle achtbaan, er zijn botsauto’s en je kunt zelfs met een bootje van hoogte naar beneden gelanceerd worden in water.

 • Speeltuin

Naast het aanbod van diverse attracties vind je aan het einde van het park een leuke speeltuin waarbij er op diverse toestellen gespeeld en gesprongen kan worden. Ook bevindt zich hier een podium waarbij er op diverse tijden leuke events plaatsvinden om de kinderen te entertainen.

 • Watergevechten

Wat is er nou leuker dan diverse watergevechten aangaan? Het kan met de diverse waterbootjes waarmee gevaren kan worden waarbij een iemand stuurt en de andere persoon met water schiet. Zo kan je samen er een erge leuke middag van maken, pas op dat je niet geraakt wordt!

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=oJ4kaJbJf3Y)

Pretpark Koningin Julianatoren te Apeldoorn

Heb je zin in een uitje voor je hele gezin, een schoolreisje, een verjaardagsfeestje of gewoon een dagje weg? Ga dan naar kinderpretpark Julianatoren! Kinderen kunnen zich kostelijk vermaken, zelfs de allerkleinste! Ga jij het avontuur aan?

Een dagje Julianatoren.

 • Kinderen kunnen zich een hele dag goed vermaken in het pretpark. Op de terugweg naar huis zullen ze dan ook uitgeteld maar zeer blij op de achterbank van je auto zitten.
 • Voor de echte stoere kinderen zijn stoere attracties. Zo kunnen stoere kinderen een kijkje nemen in de griezeltunnel of in de tollende hoed. De Tollende hoed is een Mexicaanse hoed waarin je echt kunt zitten. Ondertussen gaat de hoed flink heen en weer. Durf jij dat aan?
 • Ga je het liefst met het hele gezin een bepaalde attractie in? Kies dan voor het reuzenrad en kijk uit over het hele park. Of ga opzoek naar leeuwen en tijgers op de safaribaan. Ouders kunnen meestal ook mee in de familieattracties.
 • Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zo is er het huisje van Julia, de mini-bots auto’s en tuimelende theekopjes. Ja in deze theekopjes kun je echt zitten!Zonder thee natuurlijk.
 • Tijd voor een tussendoortje! Want van spelen krijg je immers veel honger. Stap in de zoete en kleurijke wereld van het suikerspinhuisje. Hier eet je heerlijke suikerspinnen, popcorn en softijs. Zo krijg je weer genoeg energie om weer verder te spelen.
Openingstijden van het pretpark.

Op de website kun je de actuele openingstijden vinden en de toegangsprijzen bekijken. Ook kun je daar alvast de plattegrond bekijken en je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kun je hier als school veel informatie vinden. Wil je vaker naar Julianatoren komen? Kijk dan eens bij onze abonnementen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

 1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

 2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.