Julianatoren aanbieding
Julianatoren aanbieding

Julianatoren aanbieding

Zin in een leuk dagje Julianatoren? Zoek je naar manieren om de toegangskaartjes iets goedkoper te bestellen? Net zoals bij de meeste pretparken betaal je namelijk een stevig bedrag om binnen te komen in dit attractiepark. Hoe vind je de meest actuele aanbiedingen? Lees hieronder meer over de kortingen/aanbiedingen bij de Julianatoren te Apeldoorn.

Zijn er aanbiedingen bij de Julianatoren?

Soms hebben mensen hun tickets voor een pretpark al lang van te voren in huis. Helaas komt er iets tussen en gaat het bezoek toch niet door. Het is jammer als je dan al dure kaartjes in huis hebt. Veel mensen proberen deze dan te verkopen via Marktplaats. Het is dus handig om even op deze website te kijken of daar toevallig kaartjes voor de Julianatoren tussen zitten.

  • Social Deal

In Apeldoorn en Deventer heb je de mogelijkheid om korting te krijgen door middel van Social Deal. Ook de Julianatoren bevindt zich in Apeldoorn, dus je kunt dit allicht even proberen.

  • Koop tickets via de ANWB

Als je lid bent van de ANWB, krijg je korting op de toegangskaartjes van de Julianatoren. Je vindt op hun website meer informatie. Deze tickets zijn niet in de winkels van de ANWB te koop.

  • Uit met korting

Aanbiedingen wisselen regelmatig. Om te checken welke kortingsacties gelden op het moment van jouw bezoek aan de Julianatoren kun je kijken op de website uit met korting. Je ziet dan in een oogopslag welke aanbiedingen nu lopen. Ook de hoogte van de korting staat hierbij vermeld.

  • Actie van de dag

Je kunt je aanmelden voor deze website. Iedere dag is er dan een leuke actie waardoor je kunt profiteren van kortingen op onder meer pretparken.

  • PretparkenNederland.nl

Kijk ook eens op deze website, een informatieve website.

  • Veilingen

Win een leuk geprijsd kaartje voor de Julianatoren. Het is via vakantieveilingen zelfs ook mogelijk om een gezins-abonnement te winnen. Een account aanmaken is gratis en daarna kun je meteen meedoen met de biedingen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.