Julianatoren korting
Julianatoren korting

Julianatoren korting

Korte geschiedenis van de Julianatoren, daarna meer informatie over de kortingen bij de Julianatoren. De Julianatoren, gelegen nabij de mooie Veluwse stad Apeldoorn, midden in de natuur, is een supergaaf pretpark, vooral voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Maat ook wat oudere kinderen en hun ouders kunnen zich in de Julianatoren uitstekend vermaken. Lees in dit artikel meer over de kortingen bij de Julianatoren en meer informatie over het pretpark zelf.

Kortingen op tickets bij de Julianatoren?

Korting Julianatoren
Bron: https://www.julianatoren.nl/abonnementen/gratis-kortingspartners/

Beleef de mooiste avonturen in de Julianatoren
Welke activiteiten en attracties in de Julianatoren moet je zeker meepakken als je een bezoek aan dit enerverende kinderpretpark brengt? Zorg in elk geval dat jouw kids de volgende speeltoestellen niet overslaan:

  • De Tollende Hoed – In deze Mexicaanse hoed draai je alle kanten op en wordt jouw kindermaak flink getest. Je tol en draait in de Tollende Hoed werkelijk alle kanten op. Supergaaf om mee te maken!
  • Bungee Trampolines – Heel populair zijn de stoere Bungee Trampolines. Veilig ingepakt kun je op deze trampolines wel acht meter de lucht inspringen. En tussendoor kunstjes laten zien, zoals gave salto’s en andere bewegingen. Genieten met de grote G dus!
  • De Springende Piraat – Houd je van spanning en snelheid? Dan moet je zeker een rit gaan maken in de Springende Piraat. Je gaat in een klein bootje zitten en raast vervolgens van grote hoogte naar beneden. Als je niet bang bent voor een paar spetters water en voor hoogte, dan is de Springende Piraat echt iets voor jou!
  • Het Spookslot – Ben jij niet zo bang aangelegd en houdt je wel van en beetje griezelen? Dan ga je natuurlijk, want lef heb je, het Spookslot in. Als een echte vleermuis vlieg je door het Spookslot heen, waar je enge spinnen ontmoet, rare geluiden hoort en zelfs een angstaanjagend kerkhof tegenkomt. Durf jij?
  • Glijbanen – Als je van gave glijbanen houdt, hoef je je in de Julianatoren absoluut niet te vervelen. Glijd in je eentje, met je ouders of met vriendjes, lekker hard naar beneden van de mooiste glijbanen van Nederland!

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=k72dor–WRQ)

De Julianatoren moet je een keer meegemaakt hebben.
Natuurlijk biedt de Julianatoren nog veel meer. Speeltuinen, draaimolens, de Griezeltoren, de toffe Simulator en de hoge Vuurtoren: als je geen avonturier bent, wordt je het in de Julianatoren wel! Wanneer je van plan bent om met korting naar het pretpark te gaan dan kan het aan te raden zijn om de website van het park zelf in de gaten te houden. Wellicht is er ook nog meer te vinden op allerlei kortingenwebsites.

Julianatoren op de kaart (Apeldoorn):

Aanbieding op de website.

Ga naar de website met eventuele aanbiedingen te bekijken op seizoenskaarten en tickets.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden, door te reageren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.