Efteling kaartjes
Efteling kaartjes

Efteling kaartjes

Zoals ook andere attractieparken dat hebben, heeft de Efteling vele kaartjes die je kunt kopen waarmee je toegang kunt krijgen tot het park. Zo zijn er verschillende soorten abonnementen en losse kaartjes te verkrijgen. Maar hoe weet je nou welke je nodig hebt voor jouw bezoek aan het park? Om dit te kunnen bepalen zou je eerst moeten kijken naar de kaartjes die je er kunt krijgen. Daarna kan je kijken wat je wensen zijn en hoe vaak je naar het park komt. Door dit goed te vergelijken betaal je niet meer dan nodig is en ben je in sommige gevallen zelfs goedkoper uit!

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

 • Het grootste en leukste attractiepark van NL

 • Vele bijzondere attracties

 • Verschillende shows

 • Tal van bijzondere overnachtingen


 • Bekijk hier de prijzen >>

Efteling kaartjes kopen?

Tickets Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

Er zijn verschillende soorten kaartjes te verkrijgen bij de Efteling. Deze kun je zowel bij het park zelf of online via de website van de Efteling.

Houd er wel rekening mee dat er verschillende websites kaartjes van de Efteling aanbieden, maar dat niet alle bronnen betrouwbaar zijn. Op de website van de Efteling kun je bijvoorbeeld terecht voor:

 • Losse kaartjes
 • Abonnementen
 • Arrangementen

Losse kaartjes zijn te verkrijgen voor verschillende leeftijden. Dit heeft ermee te maken omdat bepaalde leeftijdsgroepen (zoals ouderen en kinderen) korting krijgen op de toegangsprijs. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om met groepen te komen. Ook deze personen krijgen korting op hun kaartjes.

Geldig toegangsticket

Toegangskaarten Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/toegangsprijzen

Als je vaak naar de Efteling komt, is het natuurlijk ook steeds weer noodzakelijk dat je in het bezit bent van een geldig toegangskaartje. Voor mensen die vaak naar het park komen, is het veel goedkoper om een abonnement aan te schaffen.

Tijdens speciale dagen, kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van speciale arrangementen. Deze kaartjes zijn wel wat duurder dan reguliere kaartjes, maar bieden veel meer mogelijkheden. Zo kun je met een Oud en Nieuw arrangement bijvoorbeeld genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je deze zonder deze arrangement kaartjes niet zou krijgen.

Bekijk welke kaartjes bij jouw bezoek passen!

Uitgelicht: Piraña – Efteling Onride

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Boskabouter v Does schreef:

  Ook hier geen antwoord op wat je dus koopt met die rare tickets… de Efteling zou dit zelf duidelijk moeten maken maar dat doen ze niet. Inmiddels ben ik al ene half uur via google aan het zoeken en nog steeds geen idee… hier dus ook niet! Wat koop je nu in hemelsnaam met wat voor soort ticket…?!

Alle attracties

 1. Hebben jullie ook speciale entree prijzen voor gehandicapten die in een rolstoel zitten en alleen maar kunnen genieten van het…

 2. Ik wil? De boek Omnibus heel graag hebben mama heel alle boeken winkels afgezocht en ik die dikke boek nergens…

 3. mijn vraag is hebben jullie ook scootmobiel om te lenen wat kost dat op 8 sep

 4. Mijn man is deels rolstoelgebonden en hebben een jonge hond in opleiding met als bedoeling als begeleidende hond voor mijn…

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.