Hotel vlakbij Efteling
Hotel vlakbij Efteling

Hotel vlakbij Efteling

Overnachten in de nabije omgeving van het pretpark de Efteling is geen enkel probleem. Er zijn diverse vakantieparken en hotels in deze omgeving aanwezig. Welke hotels liggen vlakbij de Efteling? Lees in dit artikel meer over de overnachtingen vlakbij de Efteling.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De verschillende hotels & overnachtingen.

Efteling hotel
Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel
  • Hotel de Kroon

Dit hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het pretpark en is bijzonder geschikt voor kinderen. De auto kun je gratis parkeren en met mooi weer kun je lekker buiten op het terras eten en drinken. Na een dagje pretpark is een goede nachtrust wel gewenst en daarom is het prettig dat alle kamers in dit hotel voorzien zijn van rolluiken en verduisteringsgordijnen. Voor de kinderen zijn er ook in het hotel meer dan genoeg speelmogelijkheden.

Het Efteling hotel

Blijven jullie graag in de sfeer van de Efteling zelf, dan is dit hotel de beste keus.
Het ligt direct naast het attractiepark en is in een woord sprookjesachtig en magisch. Iedere kamer is ingericht in een specifiek thema. Het hotel is ook helemaal leuk voor kinderen. Voor hen is er zelfs een aparte incheckbalie. Verder vermaken ze zich prima in het speelkasteel, bij het theater en op de speelplaats. Meer over het hotel: Klik hier.

Efteling Loonsche Land Hotel

Dit hotel ligt 800 meter bij het attractiepark vandaan. Leuk voor de kinderen is dat er een aparte speelplaats is. Alle kamers zijn voorzien van een bureau en een flatscreen-tv. Meer over het Loonsche Land: Klik hier.

  • NH Waalwijk

Ook dit hotel ligt in de nabije omgeving van de Efteling. Met 10 minuutjes rijden ben je vanaf het pretpark in dit hotel. Een voordeel van dit hotel is dat er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Houden jullie van luxe, dan kom je in deze moderne en grote hotelkamers helemaal aan je trekken.

  • Fletcher Hotel Waalwijk

7 Minuten rijden met de auto en je bent bij de Efteling. Het is ook mogelijk om bij het hotel fietsen te huren en op deze manier het pretpark te bereiken. Lees hier meer over het Fletcher Hotel in Waalwijk.

Heb je een vraag, correctie, opmerking of wil je een tip doorgeven? Reageer dan hieronder door het formulier in te vullen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.