Julianatoren drukte

Voor een dagje uit met jonge kinderen is themapark de Julianatoren in Apeldoorn altijd een goed idee. Er is hier voor de kinderen van alles te beleven en ze zullen zich dan ook niet zo snel vervelen. Er zijn geweldige achtbanen, grote glijbanen en ook nog eens heel veel waterattracties waardoor het een perfect attractiepark in de zomer is. Maar dat zorgt natuurlijk ook voor extra drukte en niet iedereen vindt dat even fijn. Wil je meer weten over de drukte in Julianatoren en hoe je deze kunt ontlopen? Lees dan hieronder verder.

Wanneer is de drukte in Julianatoren het grootst?

Drukte in de Julianatoren
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/julianatoren-drukte/

Als je op rustige momenten naar het park wil, is het natuurlijk belangrijk om te weten wanneer het nu eigenlijk druk is.

Dat is eigenlijk bij de meeste attractieparken wel een beetje hetzelfde. In het hoogseizoen en dan met name in de zomervakantie en de weekeinden is Julianatoren een ontzettend populair park met heel veel bezoekers.

Als je niet van drukte en lange wachtrijen houdt, kun je het park op die momenten beter negeren. Wanneer je de drukte in het park wilt vermijden, dien je met de volgende dingen rekening te houden:

  • Mooi weer is een garantie op drukte, vooral omdat er in het park meerdere waterattracties te vinden zijn.
  • Bezoek het park in de winter. Het is dan heerlijk rustig en je kunt nog steeds in de meeste attracties.
  • Vermijd vakanties en feestdagen, mensen komen dan graag in De Julianatoren

Evenementen en drukkere dagen in het park

Overigens worden er in dit attractiepark ook met regelmaat leuke evenementen georganiseerd. Dat trekt uiteraard meer bezoekers dan normaal gesproken en het is dan ook een stuk drukker in het attractiepark. Er worden bijvoorbeeld spannende shows georganiseerd of er komen sterren naar het park voor een meet en greet. Als je niet van de drukte houdt, is het aan te raden om voor je bezoek altijd even te kijken of er toevallig een evenement is op de dag dat je wil gaan.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=yvOiRI24qG4)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.