Tickets voor Duinrell

Duinrell tickets

Uniek, avontuurlijk, uitdagend en afwisselend. Lees meer over de tickets voor het park. Pretparkliefhebbers die Duinrell tickets bestellen, maken een goede keuze. Duinrell is namelijk een attractiepark uit duizenden. Uniek, avontuurlijk, uitdagend en afwisselend: dat zijn de steekwoorden die een dagje Duinrell kenmerken! Duinrell werd in 1935 geopend in Wassenaar en biedt naast talloze gave attracties ook een campingterrein, zodat je meerdere dagen van dit indrukwekkende Avonturenpark kunt genieten.

Bekijk hier de actuele prijzen >>

Meer:

Tickets en de attracties van Duinrell

Duinrell tickets
Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark/tickets

Wat zijn de mooiste attracties van Duinrell?
Voor kinderen, jongeren en volwassenen is Duinrell hét pretpark bij uitstek. In Duinrell is veel te beleven, met als mooiste en meest bijzondere attracties:

  • Falcon – Een van de meest uitdagende activiteiten in het park is de beroemde, of beruchte, Falcon. In deze verrassende achtbaan maak je de rit van je leven. Loopings, een scherpe duikvlucht, eventjes door de kurkentrekker, in volle vaart 22 meter loodrecht omhoog: Falcon speelt met jouw evenwicht en met de zwaartekracht. Een Falcon-rit is dan ook een avontuur om nooit te vergeten!
  • Rodelbaan – Voor jong en oud heerlijk om te doen is neer beneden suizen op de prachtige rodelbaan van Duinrell. De rodelrit begint vanaf het hoogste plekje van de provincie Zuid-Holland. Je bereikt een topsnelheid van 25 kilometer per uur, dat gaat lekker hard dus!
  • Bumperfrogs – Een pretpark zonder boeiende botsauto’s is geen echt pretpark! Ook in Duirell kun je daarom lekker rondcrossen in toffe botsauto’s, de Bumperfrogs. Een goede kans om jouw ouders een keer flink hard te raken. Natuurlijk probeer je je rammende medeweggebruikers zoveel mogelijk te ontwijken!
  • Dragonfly – Heerlijk rondvliegen in een achtbaan die geschikt is voor kinderen en ouderen? Neem dan een spannend ritje met de Dragonfly. Je raast door de bomen heen en ziet van alles langs je heen vliegen. Een onvergetelijke ervaring!
    Nog veel meer te beleven

De attracties en activiteiten die net zijn beschreven, vormen nog maar een kleine greep uit de avonturen die Duinrell je laat beleven. In het pretpark Duinrell is nog veel meer te ontdekken en doen. Eén ding is zeker: vervelen is er in Duinrell niet bij!

De kaart & route

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.