Duinrell prijzen


Voor de voordeligste tickets voor Duinrell ga je naar de officiële website van dit pretpark. Online krijg je een leuke korting en heb je de keuze uit diverse soorten kaartjes. Eenmaal besteld ontvang je de tickets direct per e-mail en kun je deze thuis printen of bij de ingang vanaf je mobiele telefoon laten scannen. Snel en voordelig!

De prijzen van Duinrell (online).

Duinrell prijzen
Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark/tickets

Op de website kun je tickets op datum, seizoenstickets en tickets die geldig zijn vanaf 16:00 uur bestellen. De prijzen zijn variabel en afhankelijk van de dag van je bezoek en of je een ticket mét of zonder toegang tot het Tikibad bestelt. Tickets vanaf 16:00 uur zijn geldig van 16:00 tot 22:00 uur en alleen op de dag die je gekozen hebt. Met dit ticket krijg je toegang tot zowel het attractiepark als het Tikibad.

  • Tickets op datum: vanaf €19,50
  • Seizoenstickets: vanaf €22,50
  • Tickets vanaf 16:00 uur: vanaf €17,50

Kassaprijzen Duinrell
Je kunt natuurlijk ook gewoon een kaartje aan de kassa kopen, maar bedenk wel dat de prijzen daar hoger liggen.

  • Attractiepark: €24,50
  • Attractiepark + Tikibad: vanaf €29,50
  • Tikibad vanaf 16:00 uur: vanaf €20,-

Groepsbezoek
Een bezoek aan Duinrell is natuurlijk nóg gezelliger wanneer je met een groep komt. En het is nog voordeliger ook. Groepstickets zijn bedoeld voor groepen vanaf 20 personen en verkrijgbaar vanaf €18,50 per persoon. Groepstickets voor het Tikibad kosten €16,50 per persoon.

Kinderfeestjes
Kinderfeestje vieren bij Duinrell? Dat kan op het attractiepark en in het Tikibad of ga mini-bowlen en spelen in de arcadehal. Een feestje is inclusief zakje chips met frisdrank of een feestmenu. Kinderfeestjes zijn al te boeken vanaf €10,50 per persoon.

Schoolreisjes
Ook voor klassen gelden er speciale tarieven. Je kunt een schoolreisje naar Duinrell boeken vanaf €12,50 per kind. Een bezoek aan het attractiepark kan worden gecombineerd met het Tikibad en worden aangevuld met een lekkere lunch.

Kortingen bij Duinrell
Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark/tickets/tickets

Heb je een vraag, wil je een opmerking plaatsen of een correctie doorvoeren? Laat dan hieronder een bericht achter. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.


One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *