Duinrell Wassenaar
Duinrell Wassenaar

Duinrell Wassenaar

Alles in een vind je bij Duinrell Wassenaar. Het Tikibad van Duinrell in Wassenaar is redelijk uniek in Nederland. Zoveel verschillende spannende waterattracties. Direct daarnaast gelegen vind je een aantrekkelijk attractiepark en alsof het nog niet genoeg is kun je ook heel gemakkelijk overnachten op het vakantiepark.

Bekijk hier alle informatie >>

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=mbfxnu9h7gw)

Het Tikibad

Tikibad
Bron: https://www.duinrell.nl/

In het Tikibad vind je 16 unieke glijbanen. Durf jij ze zonder uitzondering te nemen? Ze zijn niet allemaal even spannend hoor, dus er is hier waterpret voor de hele familie.

Voor zowel angsthazen als echte waaghalzen. Waterpark Playa is ideaal voor de wat kleinere kinderen. Welke glijbanen zijn er zoal:

  • Cycloon; te vergelijken met een grote trechter. Je loopt eerst omhoog en dan ga je via een glijbaan hard omlaag totdat je in de trechter terechtkomt. Je tolt hier een aantal keren rond en dan belandt je in het opvangbad. Wil je eerst eens kijken of dit wel wat voor je is, kijk dan een poosje in de zogenaamde catwalk.
  • Moonlight; op een tweepersoonsband glijd je door een donkere buis. Het enige licht dat je ziet komt van de sterren. Je moet dus maar afwachten waar je terecht komt en watervallen zie je dus ook echt niet aankomen.
  • Tyfoon; voel de G-krachten!
  • Blauwe haai; vooral lekker lang glijden. Dit is een van de eerste 2 glijbanen van dit zwembad. Leuk voor de hele familie. De lengte is 110 meter.

Duinrell te Wassenaar.

Duinrell
Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark/attracties

Een greep uit het enorme aantal attracties:

  • Splash; je zit in een boot en valt dan met een hoge snelheid omlaag. Een geweldige waterachtbaan. Droog blijven is niet gegarandeerd.
  • Wild Wings; nu mag je zelf stuntvliegen. Kijk jij ook altijd vol bewondering naar de vliegtuigen tijdens een airshow? Nu mag je zelf de stuntpiloot zijn. Stap in 1 van de 12 vliegtuigjes en op 22 meter hoogte maak je een roll. Een onvergetelijke zweefvlucht.

Heb je een vraag, wil je een opmerking of een correctie plaatsen? Reageer hieronder. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media, zo kunnen we het artikel beter en nuttiger gaan maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties