Efteling hotel ontbijt
Efteling hotel ontbijt

Efteling hotel ontbijt

Bij een gezellig dagje uit hoort ook wel eens een overnachting. De Efteling biedt daar voldoende mogelijkheden in met de verblijfsaccommodaties van het park. Een overnachting in het Efteling Hotel is inclusief een ontbijt dat in de vorm van een buffet wordt geserveerd. Je hebt natuurlijk de keuze om ergens anders te gaan ontbijten, maar waarom zou je dat doen als het ontbijt in het hotel zelf geheel inbegrepen is bij je ontbijt? Lees hieronder meer over het hotel van de Efteling en het ontbijten.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Het ontbijtbuffet in het Efteling hotel

Het Efteling Hotel heeft vier sterren en dat is niet voor niks. De kwaliteit van de kamers maar ook van het restaurant de Hoffelijke Heraut is absoluut geweldig. De kwaliteit is ook terug te vinden in het aanbod tijdens het ontbijtbuffet. Je hebt er de keuze uit:

  • Verschillende soorten broodjes
  • Zoetigheden zoals doughnuts en muffins
  • Warme en koude dranken

Wat zijn de ontbijt-tijden?

De ontbijttijden zijn verdeeld over shifts. Dit wil zeggen dat er verschillende tijden zijn waarop je kunt ontbijten. Deze tijden krijg je toegewezen tijdens het inchecken. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een andere tijdshift te overleggen. Door gebruik te maken van tijdshifts is het nooit te druk in het restaurant en kan je er van een welverdiend ontbijtje genieten. Er zijn twee restaurants waar kan worden ontbeten.

Doorgaans wordt het ontbijt opgediend in het restaurant de Hoffelijke Heraut dat zich op de benedenverdieping van het hotel bevindt. Tijdens het ontbijt kan je zelf kiezen wat je gaat eten en drinken omdat het hier gaat om een buffet. Je kunt onbeperkt genieten van al het lekkers dat geserveerd wordt als je er maar voor zorgt dat je ontbijt binnen de tijden van je shift. Je hebt er zoveel keuze dat je er heerlijk kunt genieten en vervolgens weer lekker terug kan gaan genieten van een heerlijk dagje Efteling.

Het ontbijten in het Efteling Hotel is echt de moeite waard en moet je echt een keer hebben gedaan!

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.