Slagharen drukte

Ga je het liefst 5 keer achter elkaar in de achtbaan? Word je niet blij als je dan iedere keer 20 minuten moet wachten? Dat is heel goed te begrijpen. Natuurlijk snapt iedereen dat je in een populair pretpark te maken hebt met wachttijden. Maar het moet wel leuk blijven. Wanneer kun je Slagharen het beste bezoeken? Lees hieronder meer over de Slagharen drukte.

Bekijk hier of het druk is en meer informatie >>

Lees meer:

Speciale evenementen zorgen voor extra drukte.

Slagharen drukte
(Bron: Slagharen.com)

Slagharen heeft geen echte druktekalender. Hierop kun je soms zien hoe druk het op een bepaalde dag lijkt te worden in een pretpark. Je mag natuurlijk wel altijd even bellen met een medewerker van het park. Zij kunnen je zeker een indicatie geven van de drukte op een bepaalde dag. Waar je wel naar zou kunnen kijken is de evenementenkalender.

Deze vind je op de website van Slagharen en daarop staat precies wanneer er speciale evenementen worden georganiseerd. De kans is groot dat het op deze dagen extra druk is in het park.

Vakanties zorgen voor meer drukte.

Je kunt in Slagharen ook overnachten. Dit betekent automatisch dat het in vakanties drukker is. Gezinnen met kinderen kiezen snel voor een vakantie bij een pretpark. Ben jij niet aan deze vakanties gebonden omdat je geen kinderen in deze leeftijd hebt, sla deze weken dan over. Vaak scheelt dit nog geld ook als je een accommodatie boekt in een rustigere periode.

Drukte te weten komen >>

Let op het weer.

Omdat Slagharen ook een aantal overdekte attracties heeft, zal een regenachtige dag evengoed veel bezoekers opleveren. Ook in het waterpark is het geen enkel probleem als het slecht weer is. Binnen zijn evengoed mooie zwembaden te vinden. Waarschijnlijk is een warme zomerdag altijd drukker, maar het wil ook weleens gebeuren dat op zulke mooie dagen de attracties langer open blijven.

Wil je een beetje kunnen doorlopen bij de verschillende attracties? Probeer dan in ieder geval op tijd aanwezig te zijn. ’s Morgens net na openingstijd valt het meestal nog heel erg mee met de drukte.

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.