Slagharen korting

Slagharen werd opgericht in 1963 als Ponypark Slagharen. Vandaag de dag is het echter uitgegroeid tot één van de populairste en leukste pretparken van Nederland. Door de jaren heen heeft het echter wel zijn roots behouden door voluit te kiezen voor een wild west thema. Ter plekke kan je er verblijven in tal van vakantiehuisjes, is er een zwembad en een speeltuin en zijn er natuurlijk tal van attracties en shows bij gekomen. Het is een attractie- en vakantiepark dat de geknipte bestemming is voor een uitje met het gezin. Met vlotjes over het miljoen bezoekers per jaar slaat het concept alleszins aan. Slagharen korting? Kijk hieronder!

Bekijk hier de acties >>

Lees meer:

Kortingen voor Slagharen?

Slagharen korting
(Bron: Slagharen.com)

Net zoals de meeste pretparken loont het ook bij attractiepark Slagharen om de website in de gaten te houden. Geregeld zijn er vroegboekkortingen op de vakantiehuisjes terug te vinden en schitterende last minutes. Wie zijn of haar bezoek op het juiste moment inplant kan zo vlotjes tot de helft besparen. Let wel: de meeste kortingen draaien volledig rond het vakantiepark en zijn dus inclusief verblijf! Dergelijke arrangementen vallen overigens al snel goedkoper uit dan alles gewoon los betalen dus bekijk het zeker eens.

Besparen maar!

Een tweede optie om een paar euro te besparen is een online zoektocht naar goedkopere tickets. Er zijn tal van websites die tickets met kortingen tot 50% aanbieden. Op de juiste dag en als last minute kan je zelfs vlotjes tot 75% besparen op een dagje Slagharen.

Ten slotte kan het lonen om in groep te vertrekken richting Slagharen. Soms zijn er kortingen voor grote groepen, maar af en toe ook leuke aanbiedingen waarbij je bij 4 betalende gezinsleden een 5de lid gratis binnen mag loodsen. Ook op websites als Groupon en Social deal zijn vaak aanbiedingen terug te vinden!

Samenvattend:

  • De website van Slagharen zelf voor last minutes en vroegboekkortingen
  • Online kortingssites
  • Sites zoals Social Deal en Groupon

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.