Adres Duinrell

Duinrell adres

Duinrell, een spetterend dagje uit zoals hun motto beloofd. En dit zal zeker nageleefd worden. Met veel verschillende water attracties en zwembaden zal dit zeker een spetterende dag worden en een dagje uit om nooit te vergeten.

Bekijk hier het adres >>

Meer:

Route & het adres van Duinrell

Het officiële adres van Duinrell is als volgt:

  • Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar, Nederland

Het pretpark is zowel met het openbaar vervoer als met de auto perfect te bereiken. Je kunt op de website van Duinrell heel goed berekenen hoe jij het pretpark het beste kunt bereiken omdat ze op hun website een ingebouwde route berekenaar aanbieden voor zowel het openbaar vervoer als het reizen met je eigen auto.

Duinrell adres
Bron: https://www.duinrell.nl/route

En eenmaal in Duinrell kan je genieten van de vele spetterende en spannende attracties en het beroemde Tikibad! Wil je er echt een dagje uit van maken en meer zien dan enkel het pretpark zelf heb je ontzettend geluk, want Duinrell zit in een prachtig stukje natuur. Maar ook het strand en de stad zijn goed te bereiken vanuit het pretpark.

Op slechts 3km kan je het strand Wassenaarseslag vinden. Hier kan je na een heerlijke dag vol plezier in het pretpark komen om te genieten van een zonsondergang terwijl je in 1 van de vele restaurantjes geniet van je avondmaal.

Wil je toch een wat intensievere activiteit om je pretpark dag af te sluiten kan je ook doorrijden naar Leiden en hier een spannende activiteit boeken bij Escaperoom Leiden. Zo krijgt je spetterende dag een spetterend eind!

Entertainment combineren met educatie?

Wil je zowel entertainment combineren met educatie ga dan na je bezoek aan Duinrell naar het Museum van de oudheden in Leiden, op ongeveer een 7km van Duinrell. Zo heb je het beste van beide werelden. Veel plezier en nieuwe kennis opdoen. Daar kan geen schooldag tegen op!

Al met al is er ontzettend veel te doen in de omgeving van Duinrell. Maar wees niet bang, ook in het pretpark kun jij je makkelijk de gehele dag vermaken.
Het is maar net waar je naar op zoek bent en waar jij van houd!

“Duinrell, daar kikker je van op”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.