Arrangementen Disneyland Parijs

Disneyland Parijs arrangement

Beleef de magie van een Disneyland Parijs arrangement. Een bezoek aan Disneyland Parijs staat bij veel mensen hoog op de verlanglijst, maar het plannen van de reis is soms een drempel. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel aantrekkelijke arrangementen beschikbaar. Ga je gezellig met het hele gezin, met een grote groep vrienden of juist romantisch met z’n tweeën? Voor elk gezelschap is wel een goed arrangement te vinden. Hieronder een paar punten om rekening mee te houden.

Disneyland Parijs arrangementen.

Disneyland Parijs arrangement
Bron: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/aanbiedingen/

De wensenlijst
Bedenk vooraf wat je wensen zijn, ook wat betreft budget en reisduur. Als je met kinderen het pretpark bezoekt, is een accommodatie met een stapelbed en op loopafstand van het park een uitkomst.

Met een vriendengroep naar het pretpark?

Kom je met een vriendengroep, dan kan het gezellig zijn om samen een of meerdere huisjes in een vakantiepark te huren. Of wellicht ben je toe aan een lekker luxe weekend met alles erop en eraan. Er zijn opties voor elk scenario en voor elk budget.

Vervoer

Als je de wensen in kaart hebt gebracht, kan je gaan nadenken over het vervoer. Parijs is vanuit de meeste plaatsen in Nederland goed aan te rijden met de auto, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde busreis, een vlucht of zelfs de trein. Veel reisbureaus bieden arrangementen aan waarin de reis, het verblijf en de entree tot het pretpark zijn inbegrepen. Er zijn regelmatig aantrekkelijke kortingen, dus het is interessant om meerdere partijen te vergelijken.

Magische overnachtingen in Disneyland Parijs.

Er zijn diverse onafhankelijke hotels, campings en vakantieparken in de buurt van het pretpark. Daarnaast biedt Disneyland zelf ook diverse thematische verblijven. Deze zijn er in verschillende prijsklassen en variëren van de gezellige vakantiehuisjes op de Davy Crockett Ranch, tot de weelderige luxe van het magische Disneyland Hotel.

Bij een verblijf in een accommodatie van Disney, is toegang tot het pretpark inbegrepen. Bovendien is er voor de meeste hotels een gratis pendeldienst beschikbaar en kan je tijdens je verblijf gratis parkeren. Vol- of halfpension maaltijdopties kunnen op verzoek worden bijgeboekt.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nou nuttig om te lezen? Deel dit dan op social media. Op deze manier kunnen wij dit artikel nog beter en leuke maken voor onze lezers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties