Efteling last minute
Efteling last minute

Efeling last minute

Last minute naar de Efteling? Je wordt vroeg wakker en je hoeft vandaag niet te werken. Jippie! Wat een heerlijk gevoel! Je pakt je telefoon er bij, leest het nieuws, scrolt wat door je Instagram timeline en eet je ontbijt op. En nu? Wat ga je de rest van de dag doen? Ga last minute naar de Efteling natuurlijk!

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Last minutes bij de Efteling.

Last minutes bij de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel/aanbiedingen/last-minutes

Je kijkt naar je partner, de kids, of belt een vriendin op en je krijgt van iedereen het zelfde antwoord. ‘Laten we vandaag iets leuks doen!’. Iets leuks, iets leuks? Ja maar wat dan?

Tip – last minute

Gelukkig hoef jij niet verder te zoeken want wij hebben de beste en stiekem waarschijnlijk ook de leukste tip voor jou! Ga last minute naar de Efteling! Want ja, waarom niet? De Efteling is een ontzettend leuk pretpark vol met spannende attracties en restaurants met heerlijk eten dus waarom zou je niet gaan? Het is weer eens wat anders dan je normale zaterdag middag waarbij je boodschappen doet en even naar de stad gaat.

Wees eens spontaan en doe vandaag eens iets anders. Last minute naar de Efteling gaan zal je zo veel plezier brengen! Je dag zal er in ieder geval een stuk magischer uit zien dan je had verwacht toen je in de ochtend wakker werd.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=dpKmXYRVH4Q)

En nog wat tips voordat je gaat:

Last minute Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/bosrijk/aanbiedingen/last-minutes

Reis je in het weekend of tijdens een officiële vakantie en reis je met het openbaar vervoer? Ga dan naar station Breda. Vanuit Breda vertrekt namelijk de echte Efteling Express. In een directe lijn met bus 802 naar de Efteling. Zo kom je voordat je het park betreed al in de magische sferen van de Efteling.

Ga je met de auto? Hoge parkeerkosten worden bij de Efteling niet gehanteerd. Je kunt al een dagkaart voor het parkeren kopen voor maar 10 euro. Daarmee kan je in Amsterdam precies 2 uurtjes parkeren, als je geluk hebt! En bij de Efteling kan je daarmee je auto de gehele dag laten staan!

Dus waar wacht je nog op? Trek je schoenen aan, rits je jast dicht en hup, naar de Efteling. Voor je het weet wandel ook jij door dit magische pretpark!

Efteling op de kaart

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.