Alle attracties open in de Efteling
Alle attracties open in de Efteling

Efteling alle attracties open

Zijn alle attracties geopend bij de Efteling? Laten we er maar direct duidelijk over zijn: nee, helaas zijn nooit álle attracties in de Efteling open. Wegens onderhoud of een andere reden is er altijd minstens één gesloten voor het publiek. Jammer natuurlijk, maar hard nodig voor je eigen veiligheid en plezier. Gelukkig kun je van te voren bekijken welke attracties nu en gedurende de komende maanden gesloten zijn, zodat je tijdens je bezoek niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Je kunt het moment van je bezoek er zelfs op aanpassen, zodat je het ritje in je lievelingsachtbaan in ieder geval niet hoeft te missen!

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Zijn alle attracties open in de Efteling?

Efteling alle attracties open
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/in-onderhoud

Waar je deze informatie vindt? Op de officiële website van de Efteling. In een overzichtelijk lijstje staat hier precies aangegeven welke attracties momenteel dicht zijn of gedurende de komende maanden voor een bepaalde periode gaan sluiten.

Open of gesloten?

Je zult zien dat sommige attracties na enkele dagen alweer openen, terwijl andere maanden dicht blijven voor grondig onderhoud. Met deze informatie kun je jouw uitje plannen op een dag waarop de voor jou minst interessante attracties dicht zijn. Houd er altijd rekening mee dat het onderhoud onverhoopt wat langer kan duren dan gepland. Ook in de app kun je van te voren checken welke attracties binnenkort sluiten.

Korte tijd dicht bij slechte weersomstandigheden?

Daarnaast kunnen attracties ook bij slechte weersomstandigheden voor korte tijd dichtgaan. Een beetje regen is vaak geen probleem, maar bij een onweersbui of hevige storm is een ritje in de achtbaan natuurlijk onverantwoord. Er zijn zelfs wel eens attracties gesloten wegens de hitte! Het vervelende is dat deze weersomstandigheden niet altijd te voorspellen zijn.

Het is verstandig om de weersvoorspellingen goed in de gaten houden, maar dan nog weet je het in Nederland nooit met het weer. Gelukkig is er in de Efteling ook genoeg te doen bij regen. Veel attracties zijn overdekt en even schuilen in een van de gezellige restaurants of souvenirwinkels is ook geen straf!

Een fantastische attractie, genaamd de Baron 1898, welke zeker de moeite waard is wanneer deze geopend is:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=dCGkm_LpRGM)

Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel beter gaan maken. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden door te reageren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.