Efteling foto
Efteling foto

Efteling foto’s

Plan jij binnenkort je trip naar de Efteling? Vergeet dan ook niet je camera mee te nemen om mooie foto’s te maken. Geen camera? Geen probleem. Zorg er dan voor dat je telefoon volledig opgeladen is zodat je de gehele dag mooie foto’s kunt maken in de Efteling.

Enkele foto’s van het pretpark:

Zo kun je de heerlijke dag die je in de Efteling zult beleven nog meerdere malen kunnen herbeleven wanneer je weer thuis bent!

Volg ook even de officiële Instagram pagina van de Efteling en tag je foto’s met #efteling en wie weet wordt jouw foto gepost op hun pagina met momenteel wel 166.000 volgers. Wie weet word jij net zo beroemd als Pardoes de tovernar!

Om jou te helpen bij het verkrijgen van deze instafame en je eigen collectie uit te breiden met leuke foto’s volgen hier onder wat hotspots in de Efteling waar je echt een foto van/ bij moet maken.

– Foto 1:
Een foto bij de entree is een must. Het grote gebouw met een tent achtige dak is ontzettend bekend en een foto hiervoor is een leuke herinnering. Spring een gat in de lucht terwijl de foto gemaakt wordt en zorg er voor dat de persoon die de foto maakt de foto op het juiste moment maakt.

– Foto 2:
Je zult vast ook af en toe in de rij moeten staan. Maak het wachten wat leuker door wat leuke selfies te maken. Je kunt om de 5 minuten een selfie maken waarbij je ook laat zien hoe lang de rij nog is. Zo wordt het wachten een leuk spelletje en voor je het weet ben je aan de beurt en kan je genieten van de attractie!

– Foto 3:
Dit wordt een spannende opdracht. Zoek Pardoes! Of Pardijn en scoor een selfie met ze!

– Foto 4:
Fotografeer alle attracties vanuit een nieuw perspectief. Probeer elke attractie op een andere manier te bekijken dan je normaal zal doen. Fotografeer bijvoorbeeld vanuit het oogpunt van een kind. Zo zul je veel creatieve beelden krijgen waar je nog lang plezier van zult hebben.

– Foto 5: Maak spontane foto’s van je gezelschap waarmee je bent tijdens het wandelen door het sprookjesbos. Zo zul je magische foto’s hebben van je vrienden en/of familie waarmee je het pretpark heb bezocht. Foto’s die je nog lang zult koesteren.

We hopen dat je met deze tips super toffe foto’s zult maken. Vergeet niet je leukste foto’s online te delen met #efteling.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig of leuk? Deel dit dan op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.