Huisjes in de Efteling
Huisjes in de Efteling

Efteling huisjes

Terwijl de maan opkomt aan de hemel, strooien de zandman en zijn uil het magische zand over elk Efteling huisje in het vakantiepark Bosrijk en het vakantiedorp het Loonsche land. Dit geeft iedereen die daar verblijft de mooiste dromen. En het dromen eindigt niet tegen de ochtend, want dan is het tijd om de Efteling te bezoeken. Geen wonder dat mensen van ver komen om een ​​betoverende nacht door te brengen in de Efteling. Nieuwsgierig? Bekijk hier de verschillende soorten Efteling huisjes die je kunt reserveren voor een sprookjesachtig verblijf.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De huisjes op Bosrijk op het park van de Efteling

Vakantiepark Bosrijk ligt slechts 10 minuten lopen naar de speciale Efteling-ingang voor bezoekers die ter plaatse overnachten. Zodra je het in de natuur gelegen vakantiedorp binnengaat, word je ondergedompeld in sprookjesachtige magie Bosrijk omvat meer dan 200 stijlvolle huisjes in het bos, de Efteling huisjes zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen De authentieke huizen zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf.

Het Loonsche land

Efteling huisjesHet Loonsche land biedt eenvoudige en gezellige vakantiehuisjes die allemaal vervaardigd werden uit natuurlijke materialen. De huisjes zijn gebouwd boven, op of onder de grond: er is geen plek in de Efteling waar je dichter bij de natuur komt!

  • De Efteling huisjes in het Loonsche land liggen in de duinen, op een open veld of aan het water (waar de zandman en zijn uil woont)
  • De hooimijt huist heel wat dieren. Ga het dus zeker bezoeken met respect voor dieren!
  • Er is keuze tussen allergeenarme huisjes, een schaapskooi en houten huisjes met alle nutsvoorzieningen

Zowel Bosrijk en als het Loonsche Land heeft een restaurant. Geniet van seizoensgebonden en lokale producten plus kruiden uit eigen tuin. Ontdek de restaurants voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een drankje. Je kunt ook eten in een van de restaurants in de Efteling, zelfs na sluitingstijd van het park.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.